Τα πιο όμορφα καλοκαίρια τα περνάω μαζί με τις δημιουργίες της Σοφίας Δριστέλα

Αγαπημένοι μου φίλοι, αυτό το ποστ είναι πιο ξεχωριστό από τα προηγούμενα γιατί θα σας μιλήσω για τις εξαιρετικές δημιουργίες της Σοφίας Δριστέλα, που με κρατάνε συντροφιά τα τελευταία καλοκαίρια. Η Σοφία είναι μία γυναίκα που με το χαμόγελο και την δημιουργικότητά της μας κάνει χρόνια τώρα να λάμπουμε και να νιώθουμε μοναδικές με τα κοσμήματα της. Δεν είναι τυχαίο που και πολλές διάσημες Ελληνίδες προμηθεύονται τα κοσμήματα της και μας τα συνιστούν ανεπιφύλακτα. Μερικές από αυτές είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Όλγα Φαρμάκη και η Ράνια Κωστάκη. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που η δουλειά της ξεχωρίζει, καθώς μας αποδεικνύει κάθε φορά πως με το χαμόγελο και την αγάπη μόνο επιτυχίες μπορούν να συμβούν.



Αυτό το κορίτσι λοιπόν, με τα εκφραστικά μάτια και το λαμπερό χαμόγελο, με τις δημιουργίες του με κρατάει παρέα κάθε καλοκαίρι και με συνοδεύει στις πιο δυνατές μου στιγμές. Το γεγονός όμως, που με κάνει να αγαπώ τόσο τις δημιουργίες της Σοφίας είναι πως μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τις φοράω με τα καφτάνια μου στην παραλία, στην απογευματινή μου βόλτα με τα αεράτα φορέματα μου, αλλά και με το πιο απλό μου σορτσάκι και το δίνει ταυτότητα. Βέβαια, αυτό που μου αρέσει να κάνω πιο πολύ και συχνά βλέπουμε να το προτιμάει και η Σοφία, είναι το να φοράμε πολλές δημιουργίες μαζί και να δίνουμε στο σύνολό μας ταυτότητα. Η Σοφία, έχει αφουγκραστεί τη σύγχρονη Ελληνίδα και με τις μοναδικές της συλλογές, δεν την αφήνει να περάσει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση. Και κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της και οι δημιουργίες της είναι τόσο μοναδικές που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλλέξεις.


Η Σοφία Δριστέλα είναι για εμένα μια γυναίκα που μιλάει με τη δουλειά της και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που εμείς τα δριστελάκια φοράμε τα κοσμήματά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί μας ομορφαίνουν και γιατί μας έχει μάθει πως τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι και τα πιο όμορφα. Σ'ευχαριστώ Σοφία που με βγάζεις πάντα από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρω τι να βάλω και που μου έμαθες πως όμορφος άνθρωπος γίνεσαι δεν γεννιέσαι.




Τις δημιουργίες της Σοφίας Δριστέλα μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα της στο facebook ως Τα βραχιολάκια της Σοφίας https://www.facebook.com/TaVrahiolakiaThsSophiasDristela/?fref=ts, αλλά και στον πανέμορφο λογαριασμό της στο instagram https://www.instagram.com/dristela/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ να τολμάτε και να φοράτε ότι σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti