Ο απόλυτος σύμμαχος για το φετινό καλοκαίρι είναι το Body Boom COFFEE SCRUB


Αγαπημένες μου φίλες, το καλοκαίρι είναι μια αναπνοή και ξέρω πως πολλές έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε για αυτά τα προϊόντα που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας χωρίς πολύ κόπο. Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς και εγώ πολλάκις αναζητούσα τέτοια προϊόντα ώσπου ήρθε στη ζωή μου το Body Boom COFFEE SCRUB. Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το ORIGINAL που είναι κατά της κυτταρίτιδας, ενώ εσύ μπορείτε να επιλέξετε είτε το PARTY COCONUT είτε το ENERGETIC GRAPEFRUIT είτε το SENSYAL STRAWBERRY. Kάθε γυναίκα ανάλογα με τις δικές της ανάγκες μπορεί να επιλέξει το προϊόν που θα ανταποκρίνεται στο δικό της σώμα με τον πιο ευεργετικό δυνατό τρόπο. Και τα τέσσερα έχουν εκπληκτικές μυρωδιές και μπορείτε να τα βρείτε στη συσκευασία των 200 gr που θα σας συντροφεύει σε όλες σας τις διακοπές. Είναι ένα προϊόν που όταν λείπει από το νεσεσέρ μου αισθάνομαι μεγάλη ανασφάλεια.





Πρόκειται για ένα προϊόν, καινοτόμο επαναστατικό που δεν θα θέλετε να λείπει λεπτό από το μπάνιο σας. Το Body Boom COFFEE SCRUB ORIGINAL είναι ένα scrub σώματος φτιαγμένο από τα καλύτερα χαρμάνια καφέ και πολλά άλλα φυσικά υλικά. Με τα συστατικά που περιέχει, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες και πάνω από όλα, η επιδερμίδα μας μετά την χρήση του είναι πιο απαλή και ενυδατωμένη από ποτέ. Δυο μυστικά, που θα ήθελα να ξέρετε είναι πως μπορείτε να κάνετε scrub πριν την αποτρίχωση ή πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο αυτομαυριστικό προϊόν μιας και τώρα είναι η περίοδος άνθισης τους. Παράλληλα, καθώς το συγκεκριμένα απολεπιστικό σώματος περιέχει και βιταμίνη Ε επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης και έτσι το σώμα μας είναι πάντα νεανικό.


Για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Τα βήματα για να το χρησιμοποιήσετε είναι πολύ απλά. Αρχικά, το χρησιμοποιούμε στο ντουζ για να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας, απλώνουμε και τρίβουμε με κυκλικές κινήσεις, το αφήνουμε πάνω στο σώμα για περίπου 5-10 λεπτά και τέλος το ξεβγάζουμε. 
Είναι πραγματικά το ένα και κορυφαίο προιόν, που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ και το μπάνιο μου και μπορείτε και εσείς να το βρείτε στη σελίδα της εταιρείας Lessance στο facebook https://www.facebook.com/LessanceCom/ , στο instagram https://www.instagram.com/lessance_com/ και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://lessance.com/bodyboom-2/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=20170609_body_boom_portrait_external 
Μέχρι το επόμενο μου ποστ να χαμογελάτε και να χαίρεστε την κάθε μέρα σαν να είναι γιορτή. Φιλιά πολλά unicorn girls!
Σοφία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti