Σε μια εποχή όπου όλοι ζούμε σε ένα έντονο στρες οι Νεο-λολ-γισμοί ανέτρεψαν την κοσμοθεωρία μου!

Κορίτσια μου αυτό το ποστ είναι πολύ πιο διαφορετικό από τα υπόλοιπα που σας έχω γράψει. Γιατί καλή η μόδα και η ομορφιά και οι τάσεις που κυκλοφορούν εκεί έξω, αλλά θα ήθελα να αναρωτηθούμε για λίγο τι θα ήταν η ζωή μας δίχως το χιούμορ. Σαν άνθρωπος, από μικρή λάτρευα τους ανθρώπους που γελούσαν, που έκαναν αστεία και με έκαναν να γελώ και εγώ με την ψυχή μου. Μεγαλώνοντας βέβαια, συνειδητοποίησα πως ο κόσμος δυστυχώς έχει βυθιστεί στα προβλήματά του και έχει αφήσει τον εαυτό του λίγο σε δεύτερη μοίρα. Αυτές τις σκέψεις μου ήρθε να ανατρέψει η δημιουργός Αναστασία Βουτσά.


Η Αναστασία, σε μία εποχή έντονης κρίσης επέλεξε να δημιουργήσει ένα brand, που στόχο του έχει να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Όπως μάλιστα μου ανέφερε σε μία συνομιλία μαζί της είναι εθισμένη στον σαρκασμό, στα λογοπαίγνια και στους γλωσσοδέτες.Μεγαλώνοντας και η ίδια σε μία οικογένεια γεμάτη χιούμορ, βέβαια, δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει και η ίδια έναν αντίστοιχο δρόμο. Σαν άνθρωπος όμως η Αναστασία, δεν σταματά να ονειρεύεται και να προσπαθεί να εξελίξει τα όνειρά της ποτέ. Έτσι, έχει σπουδάσει Τέχνη και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ με μελλοντικά εκπαιδευτικά πλάνα να σπουδάσει Ψυχοθεραπεία μέσω της Τέχνης. Όνειρό της είναι μάλιστα, να ανοίξει ένα μαγαζί/ πολυχώρο στο αγαπημένο της νησί την Σίφνο με τα χιουμοριστικά της προϊόντα και χώρους όπου θα τρέχουν κωμωδίες και stand up παραστάσεις, ενώ τον χειμώνα θέλει να είναι μια ταξιδιάρα εικαστική θεραπεύτρια που σκορπά χαμόγελα και μεταδίδει την χαρά της δημιουργίας σε ολόκληρο τον κόσμο!


Μάλιστα, το όνομα των δημιουργιών της Αναστασίας ήρθε με έναν πολύ μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Δουλεύοντας η ίδια έναν χρόνο στην ΜΚΟ Έδρα ως εικαστική θεραπεύτρια με παιδάκια με αυτισμό και ειδικές ανάγκες, σε μια συνεδρία με ένα παιδάκι γεννήθηκαν οι Νεο-λολ-γισμοί. Ενώ συνεργαζόταν, μαζί του, εκείνο αναφώνησε <<πίσω έχει η αχλάδα την ουρά>>. Έτσι και η Αναστασία, για να μην του χαλάσει χατήρι και για να σκορπίσει για άλλη μια φορά γύρω της χαμόγελα ζωγράφισε ένα αχλάδι με μια τριχωτή ουρίτσα.


Το ένα έφερε το άλλο και σήμερα μετά από σκληρή δουλειά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Αναστασία με την βοήθεια των φίλων της, που με την ενθάρρυνσή τους έχει φτάσει τόσο ψηλά, κατάφερε να στήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με τις υπέροχες συντονίστριες του jamjar. Μάλιστα έχει πάρει μέρος σε διάφορα μπαζάρ και της απένειμαν το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας σε διοργάνωση γνωστού περιοδικού.


Αν θέλετε λοιπόν να βρείτε και να αγκαλιάσετε την προσπάθεια της Αναστασίας μπορείτε να την ακολουθήσετε στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/neololgismoi/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/neololgismoi/?hl=el και στο ηλεκτρονικό κατάστημα jamjar http://www.jamjar.gr/products?q=neololgismoi. Εμείς θα ευχηθούμε τόσο στην Αναστασία όσο και στους Νεο-λολ-γισμούς να συνεχίζουν να σκορπάνε χαμόγελα απλόχερα και χρόνο με τον χρόνο να μεγαλώνουν τα όνειρά τους!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti