Το Lactacyd φροντίζει να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας!

Φίλοι μου, ξέρετε πως ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά και εγώ θέλω μέσω του Unicorn tears, να βρίσκω brands που με εμπνέουν, αλλά θα εμπνεύσουν και εσάς καθώς πέρα από τα εξαιρετικά τους προϊόντα, περνούν κι ένα κοινωνικό μήνυμα! Έτσι, λοιπόν, όταν πρωτογνώρισα την εταιρεία Lactacyd, μέσα από διάφορα inspirational βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη ήθελα να ψάξω και να διαπιστώσω, τι είναι αυτό που έκανε την Μαίρη να το ξεχωρίσει και να το αγαπήσει.



Το Lactacyd με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, είναι ο ειδικός και καλύτερος σύμμαχός μας για την καθημερινή γυναικεία υγιεινή, καθώς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες και φάσεις της ζωής μας. Με τα προϊόντα Lactacyd η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να αισθανθεί φρεσκάδα, προστασία και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα.


Αυτό όμως, που έκανε εμένα να αγαπήσω το Lactacyd, είναι το κοινωνικό μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω της Μαίρης Συνατσάκη, πως όλες οι γυναίκες οφείλουμε να αγαπάμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Σε μια εποχή μάλιστα, που η καθημερινότητα κυλάει με γρήγορους ρυθμούς, η εταιρεία Lactacyd μας βάζει συχνά σε περίσκεψη να μην ξεχνάμε τον εαυτό μας, να βάζουμε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να είμαστε υγειής. Γιατί, αν μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη και παραγωγική, τότε μπορεί να κάνει και τους άλλους γύρω της να φαίνονται ξεχωριστοί.



Όπως σας ανέφερα και προηγουμένως το Lactacyd, έχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, που καλύπτουν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής γυναίκας. Κάθε μία από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα χάρης στις εύχρηστες συσκευασίες, να έχει μαζί της τα αγαπημένα της προϊόντα στο γυμναστήριο, στα ταξίδια  και όπου αλλού επιτάσσει η καθημερινότητά της και να αισθάνεται πάντα ανανεωμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.
Το ολοκαίνουριο προϊόν του Lactacyd, θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε τρεις τυχερές από εσάς, μέσω του διαγωνισμού μας. Είναι το νέο εξαιρετικά αναζωογονητικό gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής  Lactacyd Oxygen Fresh που παρέχει 12 ώρες αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Πέρα, του ότι έχει ένα μοναδικό χρώμα και περιέχει φυσαλίδες οξυγόνου είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται!


Εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα τα προϊόντα Lactacyd και να φροντίζετε καθημερινά να αγαπάτε ολοένα και περισσότερο τον εαυτό σας. Τα προϊόντα Lactacyd, μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία και σε πληθώρα λιανικών καταστημάτων, όπως και στο e-shop της Μαίρης Συνατσάκη! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Lactacyd στο Facebook https://www.facebook.com/LactacydGreece/?fref=mentions ή το site του http://www.lactacyd.gr/.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti