Το Medeq Care είναι ο απόλυτος προορισμός ανάδειξης της ομορφιάς μας

Φίλοι μου, ξέρετε πόσο λατρεύω να ανακαλύπτω καινούρια μέρη που σχετίζονται με την ομορφιά. Αυτή την φορά, θα σας μιλήσω για ένα καταπληκτικό μαγαζί στην πόλη της Καβάλας, που έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία μου και δεν μπορώ να σταματήσω να το επισκέπτομαι, έστω και διαδικτυακά.


Στο Medeq Care, μπορεί κανείς να βρει προιόντα ομορφιάς, διακόσμησης του σπιτιού του και ότι αυτός επιθυμεί, που μαζί με τον χώρο θα ανανεώσουν και την διάθεσή του. Πρόκειται, για ένα καλόγουστο και φιλόξενο μαγαζάκι, μέσα στο οποίο θα βρεις όλη την βοήθεια, για να καταλήξεις σε εκείνο το προιόν που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Έτσι λοιπόν, σε μία απόπειρά μου να γνωρίσω και να μιλήσω σε εσάς για αυτό, η ιδιοκτήτης είχε την ευγενική καλοσύνη να μου αποστείλει τρία μοναδικά προιόντα τους.
Το πρώτο προιόν, είναι μία καταπληκτική κολόνια από την Τουρκία, η οποία έρχεται σε μία άκρως εντυπωσιακή vintage συσκευασία και σε μία μεγάλη ποσότητα, για να σας διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, έχει ένα γλυκό βαρύ άρωμα και για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή για να την κάνετε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.


Επόμενο προιόν, που προμηθεύτηκα από το Medeqcare, είναι ένα αρωματικό χώρο με άρωμα βανίλια. Έρχεται, σε ένα διάφανο μπουκάλι με τα ξυλάκια του και από τότε που το έβαλα στο δωμάτιό μου, μου έχει αλλάξει την διάθεση. Πέρα του ότι, μοσχομυρίζει όλο το δωμάτιο, του έχει δώσει έναν αέρα ζεστασιάς και χαλάρωσης, που τον αναζητούσα εδώ και καιρό.


Τελευταίο προιόν, που δοκίμασα από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ένα καταπληκτικό σαπούνι, το οποίο περιέχει ελαιόλαδο, jojoba oil και άλλα πολλά συγκλονιστικά έλαια, που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε μία μοναδική εμπειρία ανανέωσης. Επίσης, έρχεται σε μία καταπληκτική συσκευασία, σε ένα πουγκί, που έχει ζωγραφισμένο ένα μάτι και μόνο που το βλέπεις σε παραπέμπει στο ελληνικό καλοκαίρι και στις ομορφιές του τόπου μας.


Για εμένα λοιπόν, όπως καταλάβατε το Medeq Care είναι ένα κατάστημα, που μπορεί κανείς να βρει προιόντα που θα ανανεώσουν τον χώρο του, αλλά και τον ίδιο, καθώς και δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά. Aν λοιπόν βρίσκεστε στην Καβάλα ή σε γειτονικές πόλεις θα σας συνιστούσα να επισκεφτείτε το Medeqcare, που βρίσκεται Ομονοίας 76, καθώς θα σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία αγορών με κύριο μέλημα να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι, κάτι τέτοιο σας φαίνεται ανέφικτο μπορείτε να προμηθευτείτε ότι εσείς επιθυμείτε από το κατάστημα στο ανανεωμένο τους eshop http://care.medeq.gr/el/ και να τους ακολουθήσετε στην σελίδα τους στο Facebook  https://www.facebook.com/medeqcare/ και στο Instagram https://www.instagram.com/medeqcare/?hl=el. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βρίσκουμε καταστήματα και ανθρώπους για να εμπιστευόμαστε και το Medeq Care, δεν είναι άδικα ο απόλυτος προορισμός ανάδειξης της ομορφιάς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti