Το eyewish.gr μας μαθαίνει τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ κι εμείς το απολαμβάνουμε!

Φίλοι μου, σήμερα ξεκινάει μία καινούρια εβδομάδα και όπως κάθε Δευτέρα η διάθεση είναι πεσμένη και η λίστα γεμίζει με όλα εκείνα τα πράγματα, που έχουμε να κάνουμε μέσα στην εβδομάδα μας και είναι κάπως αγχωτικό όλο αυτό. Για να σας ανεβάσω λοιπόν, την διάθεση αποφάσισα να σας γράψω για το πολυαγαπημένο μου ηλεκτρονικό κατάστημα το Eyewish.gr και κάποια προϊόντα μακιγιάζ που μου έστειλε για να πειραματιστώ και να παίξω μαζί τους!


Δεν σας κρύβω, πως το πρώτο προϊόν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το σφουγγαράκι από σιλικόνη από την εταιρεία W7. Eίχα δει διάφορες κοπέλες που έλεγαν φοβερά πράγματα για αυτό και άλλες που δεν τους άρεσε καθόλου. Εγώ θα σας αναφέρω, πως είναι πολύ πιο υγιεινό για το δέρμα μας να χρησιμοποιούμε αυτό, παρά τα άλλα σφουγγαράκια που ρουφάνε πολύ προϊόν και ακόμη κι όταν νομίζουμε πως τα πλύναμε, εκείνα έχουν ακόμη κατάλοιπα μακιγιάζ πάνω τους. Απλώνει ωραία το συγκεκριμένο σιλικονένιο σφουγγαράκι το make up. απλώς όπως και με όλα τα πράγματα στο μακιγιάζ χρειάζεται εξάσκηση για να το μάθουμε και μετά να είναι πανεύκολο στην χρήση του.


Επόμενα προϊόντα που λάτρεψα, ήταν οι δύο παλέτες από την εταιρεία W7. Αυτή που περιείχε ρουζ, contouring και highlighter και η άλλη με τις καταπληκτικές γήινες σκιές. Εγώ λατρεύω την φιλοσοφία της παλέτας, καθώς βάζεις αυτήν μέσα στην τσάντα ή στο νεσεσέρ σου και δεν χρειάζεται να χάνεσαι μέσα σε έναν μεγάλο όγκο καλλυντικών. Από τότε που έπιασα την CASINO παλέτα στα χέρια μου δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη και κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την παλέτα με τις σκιές που λέγεται THE NUDES. Είναι η ιδανική παλέτα για αυτή την εποχή με καταπληκτικές αποχρώσεις και ότι πρέπει για το καθημερινό μας μακιγιάζ.


Τέλος, το Eyewish.gr μου έστειλε ένα μοναδικό κραγιόν από την εταιρεία W7 σε μια φοβερή νουντ απόχρωση. Μπορώ να σας πω, πως είναι πάρα πολύ άνετο στα χείλη, πηγαίνει με όλα τα outfit και είναι το κατάλληλο, όταν θέλετε να βάλετε κάτι στα χείλη σας και να είναι διακριτικό. Φυσικά, δεν μπορούσα να παραλείψω να σας μιλήσω και για το φανταστικό μολύβι φρυδιών από την εταιρεία Technic, που ονομάζεται BROW BOOST και εκτός από το μολύβι για να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια σας περιέχει και μια ανοιχτή απόχρωση για να δώσετε φως στην περιοχή των ματιών σας! Φανταστικό προϊόν!


Αν θέλετε λοιπόν, να δοκιμάσετε και εσείς τις καινούριες τάσεις στο μακιγιάζ το Eyewish.gr είναι η μόνη σας επιλογή! Μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/eyewish.gr/?fref=ts, στο Instagram https://www.instagram.com/eyewish.gr/ και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα http://www.eyewish.gr/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ να γεμίζετε χρώμα και χαμόγελα στις στιγμές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti