H εταιρεία Benefit τολμάει και δίνει χρώμα στον χειμώνα μας και μας αρέσει τόσο!

Φίλοι μου, η αλήθεια είναι πως ούσα μεταπτυχιακή φοιτήτρια, είναι δύσκολο να βρίσκω άπλετο χρόνο για να σας γράφω για όλα όσα βλέπω και μου αρέσουν στο μπλογκ. Παρόλα αυτά, διαλέγω εκείνα που πραγματικά θεωρώ πως θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και δεν θα τα βγάζετε τόσο από το νεσεσέρ όσο και από επάνω σας.


Φέτος, τον χειμώνα, βλέπω παντού να κυκλοφορούν σαν τάσεις τα σκούρα κραγιόν, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα χείλη, τα περίεργα χρώματα και αλήθεια αναρωτιέμαι αν όντως μπορούν να φορεθούν από όλες εμάς και να μας κάνουν χαρούμενες. Στην απέραντη όχθη όμως, η πολυαγαπημένη μου εταιρεία Benefit έβγαλε μία σειρά με παιχνιδιάρικα κοριτσίστικα κραγιόν που έχουν την υφή του γκλος, έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος, μοναδικές αποχρώσεις και δεν κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους. Μπορείτε να τα συνδυάσετε, με τα αγαπημένα σας μολύβια χειλιών από κάτω και να δώσετε μία ξεχωριστή λάμψη στο σύνολό σας μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.


Πρώτη πολυαγαπημένη μου απόχρωση είναι η απόχρωση BUBBLEGUM, που είναι ένα συγκλονιστικό ροζ νουντ και κυριολεκτικά πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες είτε αυτές είναι ξανθές είτε μελαχρινές. Επίσης, δύο άλλες αποχρώσεις που ξεχωρίζω είναι η MANGO και το WATERMELON, που είναι ένα έντονο πορτοκαλί και ένα φουξ αντίστοιχα. Εντάξει, πραγματικά τρελαίνομαι και για τις δύο και μου αρέσει να βλέπω να φοράνε τέτοια χρώματα ακόμη και συνάδερφοί μου στο γραφείο, καθώς μου φτιάχνουν την διάθεση.


Για τέλος, σας άφησα τις δύο απόλυτες απόλυτες αποχρώσεις, CHERRY και STRABERRY, που είναι δυο πολύ ιδιαίτερα κόκκινα. Μάλιστα, φέτος κυκλοφορεί πολύ στην μόδα οι γυναίκες να τολμούν τις πιο ενυδατικές μορφές κραγιόν στις κόκκινες αποχρώσεις, οπότε χαίρομαι απόλυτα, που θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.


Η αλήθεια είναι, πως πάντα ξετρελαίνομαι με ότι μου στέλνει η εταιρεία BENEFIT, καθώς όλα τα προϊόντα της είναι πολύ ποιοτικά, παιχνιδιάρικα και είναι ένα στολίδι για την συλλογή μου. Αν θέλετε λοιπόν, να γνωρίσετε κι εσείς τα προϊόντα της εταιρείας και να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν, μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/benefitcosmeticsgreece/?fref=ts, στο Instagram https://www.facebook.com/benefitcosmeticsgreece/?fref=ts και σε όλα τα καταστήματα Sephora. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να χαμογελάτε και να βάζετε χρώμα στις στιγμές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti