Tα ιδιαίτερα κοσμήματα από το Enalies μπορούν να αναδείξουν την κάθε σας εμφάνιση!

Φίλοι μου, η αλήθεια είναι πως το σημερινό ποστ, άργησε μια μέρα, καθώς ήταν να γραφτεί χθες από την ανυπομονησία μου να σας μιλήσω για δύο κορίτσια, που με τις εκπληκτικές χειροποίητες δημιουργίες τους έχουν κερδίσει τον κόσμο του instagram! Ο λόγος, φυσικά για το Enalies, που δημιουργήθηκε από δύο αδερφές με ιδιαίτερο γούστο και εξαιρετικά κοσμήματα!


Νομίζω, πως τελευταία περισσότερο από άλλοτε βλέπουμε γυναίκες στον δρόμο να είναι στυλάτες και να συνδυάζουν όλες τους τις εμφανίσεις με μοναδικά κοσμήματα. Η σύγχρονη γυναίκα, εργαζόμενη, έφηβη αλλά και μητέρα, δίνει μεγάλη έμφαση πλέον στο ντύσιμό της και όχι άδικα, καθώς ένα κόσμημα μπορεί, χωρίς κόπο να αναδείξει ακόμη και το ξεχασμένο της πουλόβερ και να την κάνει να φαίνεται στυλάτη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μία μέρα λοιπόν, που χάζευα στο instagram είδα τις μοναδικές δημιουργίες από το Enalies και μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.


Τα κορίτσια, δύο αδερφές όπως σας προανέφερα, στην αρχή δημιουργούσαν κοσμήματα για τον εαυτό τους και αργότερα μετά από την απαίτηση φίλων και γνωστών, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους brand. Με ένα πολύ εμπνευσμένο όνομα κι ένα ακόμη πιο εμπνευσμένο λογότυπο, το Enalies αναμφισβήτητα ήρθε για να μείνει! Η ονομασία του brand, Ενάλιες, σημαίνει θεότητες (Ωκεανίδες) μυθικά πλάσματα- γοργόνες και το μότο των δημιουργιών τους είναι ότι υπάρχει ομορφιά στην απλότητα.


Οι γραμμές των κοσμημάτων των κοριτσιών είναι minimal και rock και αγαπάνε ιδιαίτερα και τα γεωμετρικά σχήματα, όπως είναι ο ρόμβος που είναι και το λογότυπό τους με το Ε μέσα (από το όνομά τους). Μπορώ να πω, πως ίσως και να είναι η πρώτη φορά που ένα brand τα έχει σχεδιάσει όλα τόσο υπέροχα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι δημιουργίες των κοριτσιών, είναι για όλες τις ώρες και ηλικίες και το Enalies απευθύνεται και σε γυναίκες και σε άντρες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, είναι κατά κύριο λόγο το ασήμι, όπως και ο αιματίτης, μεταλλικά στοιχεία, αλυσίδες, κηροκλωστή και χάντρες.


Εγώ, η αλήθεια είναι, πως έχω εντυπωσιαστεί με τις μοναδικές δημιουργίες των κοριτσιών και τις θέλω όλες! Αν λοιπόν, θέλετε κι εσείς να δείτε περισσότερα σχέδιά τους, αλλά και να βρείτε αυτό το κόσμημα που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας το Enalies είναι αυτό που ψάχνετε!


Μπορείτε να βρείτε τα κορίτσια, στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/enalies.gr/?fref=ts και στο instagram https://www.instagram.com/enalies_e/. Θα κλείσω λοιπόν, το σημερινό ποστ με το μότο των κοριτσιών <<there is beauty  in simplicity>> και θα τις ευχηθώ να φτάσουν εκεί που επιθυμούν και να συνεχίσουν να φτιάχνουν τον κόσμο μας πιο ιδιαίτερο με τις μοναδικές τους δημιουργίες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti