Φέτος τα Χριστούγεννα, επιλέγω δώρα αγάπης από τα μαγικά χέρια της Δέσποινας Ράπτη!

Φίλοι μου, έφτασε η μαγική αυτή εποχή του χρόνου, που μπορούμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας και να δείξουμε στους γύρω μας πόσο πολύ τους εκτιμάμε. Πάντα λοιπόν, στις γιορτές από μικρό παιδί, προτιμούσα εκείνα τα δώρα, που ήταν φτιαγμένα με αγάπη. Φέτος, η αλήθεια είναι, πως από την στιγμή που γνώρισα την Δέσποινα ήξερα, πως τα περισσότερα δώρα θα ήταν από το ατελιέ της.


Η Δέσποινα είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα, μητέρα και ξέρει από μικρή, αυτό που ψάχνουν όλες οι γυναίκες για να ξεχωρίσουν. Μεγαλώνοντας, σε ένα περιβάλλον, όπου και η μητέρα της έραβε αποφάσισε σε μια κομβική στιγμή της ζωής της να αρχίσει να δημιουργεί αξεσουάρ για τα μαλλιά, που θα την κρατούν ζεστή, αλλά και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο και πολύ μοναδικό στυλ σε όλες τις της εμφανίσεις. Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου η Δέσποινα έχει ένα πανέμορφο ατελιέ στη Δράμα και φροντίζει όλες εμάς και με το παραπάνω!



Κάθε φορά, λοιπόν που φοράω μια δημιουργία της Δέσποινας, πέρα του ότι με κρατάνε ζεστή, νιώθω πως έχω στυλ χωρίς να το προσπαθήσω. Καταπληκτικές κορδέλες σε πολλά χρώματα, φανταστικά σκουφάκια, χειροποίητες τσάντες και λαιμοί είναι μόνο μερικά από τα δημιουργήματα, που μου έχουν κλέψει την καρδιά.


Αν λοιπόν, σκέφτεσαι τι δώρο να πάρεις φέτος στα αγαπημένα σου πρόσωπα, η Δέσποινα μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι και σε φανταστικές τιμές. Έτσι, είτε είσαι φοιτήτρια, είτε μανούλα, είτε κόρη και ψάχνεις αυτό το ξεχωριστό δώρο, που θα είναι φτιαγμένο με αγάπη μην το πολυσκέφτεσαι!


Τις δημιουργίες λοιπόν, της Δέσποινας, που όλο και πληθαίνουν μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/Depi-243367089508634/?fref=ts, στο Instagram https://www.instagram.com/depi_rapti/ και στο ατελιέ της Δέσποινας, που βρίσκεται στην Δράμα, που βρίσκεται Αμύντα 19. Και να θυμάστε, πως καθετί, που φτιάχνεται με αγάπη έχει μεγαλύτερη αξία από καθετί άλλο! Και η Δέσποινα, είναι μοναδική στο είδος της!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti