Φέτος τα Χριστούγεννα, είμαι ερωτευμένη με το My fashion jewellery by elena!

Φίλοι μου, καλημέρα!Σήμερα είναι Τετάρτη και είμαστε πραγματικά ένα βήμα από τις γιορτές και καθώς ξέρω, πως πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε την τελευταία στιγμή για τα δώρα, που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφάσισα να σας μιλήσω για τις μοναδικές δημιουργίες ενός υπερταλαντούχου κοριτσιού, που μου έχουν κλέψει την καρδιά.


Η αλήθεια είναι, πως σπάνια συναντάς ανθρώπους με όνειρα, υπομονή, επιμονή κι ευγένεια. Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Έλενας Παιπέτη, που αν και μόλις 23 χρονών έχει σπουδάσει κόσμημα και ιστορία της τέχνης και πλέον φοιτά στο τμήμα Νηπιαγωγών των Ιωαννίνων. Είναι πανέμορφη, με μεγάλο μεράκι για αυτό που κάνει και ομολογουμένως μας έχει εθίσει στα καταπληκτικά της κοσμήματα, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο boudoir της!



Η ίδια μου ομολόγησε, πως από μικρή λάτρευε τον χώρο της μόδας και τις κατασκευές και πλέον, φτιάχνοντας τα δικά της πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα νιώθει σαν τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. Απώτερος στόχος της, είναι να βλέπει γύρω της ανθρώπους που είναι καλοντυμένοι και γυναίκες που νιώθουν αυτοπεποίθηση με αυτά που φοράνε.


Το My fashion jewellery by elena, είναι πλέον γεγονός και όλο και περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται το πανέμορφο αυτό κορίτσι από την Κέρκυρα, για να απογειώσει όλες τους τις εμφανίσεις. Η ίδια εμπνέεται από το αρχαιολογικό στυλ και το συνδυάζει με μοντέρνα στοιχεία. Κι επειδή η Έλενα δεν συμβιβάζεται ποτέ, θα ήθελε στο μέλλον να δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο όπως το έχει οραματιστεί και παράλληλα να εξασκεί και το επάγγελμα της νηπιαγωγού!


Εγώ νομίζω πως είναι περιττό, να αναφέρω το πόσο θαυμάζω αυτό το κορίτσι και της εύχομαι  ζωή της να είναι πλημμυρισμένη με παιδικά χαμόγελα και στυλάτες γυναίκες, που θα κυκλοφορούν φορώντας μόνο τα κοσμήματά της. Τις πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες της Έλενας, μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/my.fashion.jewellery.byelena/, αλλά και στο Instagram https://www.facebook.com/my.fashion.jewellery.byelena/! Και να θυμάστε, πως όλα είναι πραγματοποιήσιμα αρκεί να τα ονειρευτείς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti