H εταιρεία Milou & Lou έχει τα πιο όμορφα βρεφικά είδη της αγοράς!

Φίλοι μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, καθώς όσο μεγαλώνει το blog είναι όλο και περισσότερες οι συνεργασίες μου και συχνότερη η επικοινωνία μας. Στο σημερινό κείμενο δεν θα μιλήσουμε, για θέματα, που αφορούν την δική μας περιποίηση, αλλά για τα πιο μοναδικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ για μωράκια, που κυκλοφορούν στην αγορά! Η εταιρεία, Milou & Lou είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει δύο βρεφικά είδη και με άφησαν με το στόμα ανοιχτό!


Το πρώτο, που μου στείλανε είναι ένα τουρμπάν για μωράκια και είναι καταπληκτικής ποιότητας, που πιστεύω θα το χαιρόταν τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι της. Φυσικά τι να πει κανείς, για τις μοναδικές σαλιάρες, που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα σχέδια και πολλές παραλλαγές. Ανέκαθεν, πίστευα, πως ότι είναι χειροποίητο κρύβει μέσα του αγάπη. Και η εταιρεία Milou & Lou, μας βοηθάει τα μωράκια μας να είναι διαφορετικά και ξεχωριστά σε κάθε τους βήμα.


Παράλληλα, πέρα από τις μοναδικές δημιουργίες στην σελίδα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε και κάθε εβδομάδα ένα καινούριο χρηστικό άρθρο όσον αφορά τα παιδάκια σας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι μητέρες, που εμπιστεύονται με κλειστά μάτια την εταιρεία Milou & Lou, για τις εμφανίσεις των παιδιών τους. Επίσης, μπορείτε να βρείτε και εξαιρετικές στέκες, που θα κοσμήσουν τα κεφαλάκια των δικών σας πριγκιπισσών και θα σας κάνουν να είστε όλη την ημέρα με μια φωτογραφική μηχανή, για να τις αποθανατίζετε!


Αν λοιπόν, ψάχνετε εκείνα τα μοναδικά κομμάτια, που θα κάνουν ιδιαίτερες τις στιγμές των παιδιών σας, η εταιρεία Milou & Lou είναι αυτο που ψάχνετε! Τα καταπληκτικά τους προιόντα, μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/milouandlou/, στο Instagram https://www.instagram.com/milouandlou/και στο site της εταιρείας https://milouandlou.wixsite.com/greece. Και να θυμάστε, πως είστε εσείς, που βάζετε τα χρώματα στο παραμύθι των μικρών σας ηρώων, απλώς το Milou & Lou κάνει το όραμα σας πράξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti