Τα κοσμήματα από Stala jewelry κρύβουν έναν απίστευτο ρομαντισμό!

Φίλοι μου, το ξέρω, πως πλέον τα κείμενά μου, είναι περισσότερα, καθώς προσπαθώ να βρω χρόνο ανάμεσα σε διάβασμα, δουλειά και του μπλογκ να σας γράφω για ότι με ενθουσιάζει, με κάνει να χαμογελώ και να ονειρεύομαι. Κάπως έτσι λοιπόν, σε ένα μικρό διάλειμμα μου από τις υποχρεώσεις και καθώς έβλεπα διάφορες σελίδες στο Instagram έπεσα επάνω στις μοναδικές δημιουργίες από Stala jewelry.


Η αλήθεια είναι, πως παλαιότερα έκανα πολλές υπερβολές και στο ντύσιμο αλλά και στις εμφανίσεις μου. Πλέον όλο αυτό έχει αλλάξει και τα Stala jewelry, με έκαναν να πιστέψω, πως μπορείς να βρεις τα πάντα και στην απλότητα! Θα ξεκινήσω όμως και θα πάρω τα πράγματα από την αρχή. Ναι, σας μίλησα για ρομαντισμό και ναι σίγουρα ξέρω, πως ο τίτλος του brand κάτι σας θυμίζει. Διακοπές, ηλιοβασίλεμα, καλοκαιράκι.

Η δημιουργός λοιπόν του Stala jewelry, είναι ένα κορίτσι, που δεν παύει να ονειρεύεται και να πετυχαίνει τους στόχους της! Ξεκίνησε να δημιουργεί τα κοσμήματα, καθώς δούλευε στην Σαντορίνη και βρήκε το όνομα για τα κοσμήματά της, μετά από ένα μπάνιο στην θάλασσα. Λατρεύει να φτιάχνει κοσμήματα σύγχρονα, μίνιμαλ, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και χαίρεται απίστευτα, όταν διαπιστώνει πως οι δημιουργίες της είναι ο λόγος για να χαμογελάμε.


Μπορείτε να βρείτε κι εσείς λοιπόν, τα Stala jewelry, σε δύο καταστήματα στην Οία και στα Φηρά και αξίζει να γνωρίζετε, πως το υλικό των κοσμημάτων είναι το ασήμι και τα ματάκια, που χρησιμοποιούνται είναι Mother of pearl! Αν θέλετε λοιπόν, να μην σας πιάσει ποτέ ξανά το μάτι μπορείτε να βρείτε τα Stala jewelry στην σελίδα τους στο Instagram https://www.instagram.com/stalajewelry/?hl=el, αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/stalajewelry/! Μέχρι το επόμενό, μου ποστ να περνάτε όμορφα και να γεμίζετε τις ημέρες σας με δημιουργία και όνειρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti