Βρες τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα στο λατρεμένο μου Pins and Feathers!

Φίλοι μου, σήμερα είμαι πίσω με άλλο ένα ποστ, που πραγματικά ανυπομονούσα να σας γράψω. Η αλήθεια είναι, πως σπάνια σας μιλάω για προιόντα με ενθουσιασμό, όμως από μικρή θαύμαζα το ταλέντο κάποιων ανθρώπων και τώρα που μπορώ λατρεύω να μοιράζομαι τις ιστορίες τους μαζί σας. Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσω για τα φανταστικά κοσμήματα Pins and Feathers, που έχω καταλάβει, πως αγαπήσατε και εσείς από την πρώτη στιγμή.


Στο Pins and Feathers, μπορείς να βρεις λοιπόν μοναδικούς νεραϊδο- θησαυρούς κεντημένους και στολισμένους με αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια και εμπνευσμένους από την ομορφιά της φύσης. Επίσης, μπορείς να βρεις τα πιο μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σου και η Αγγελική θα σου τα φτιάξει με μεράκι και χαμόγελο.


Η Αγγελική λοιπόν, από τότε, που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται με την τέχνη και την κατασκευή μικρών αντικειμένων. Στα δεκαέξι της άρχισε να ταξιδεύει, αναζητώντας την έμπνευση, την αγάπη, την περιπέτεια και την γνώση. Έζησε σε μαγευτικά δάση και βουνά, που της δίδαξαν ανεκτίμητες αξίες και στις όχθες του ποταμού Γάγγη γνώρισε τις μικρές της νεραιδοσυνεργάτιδες. Αυτές λοιπόν, της μάθανε τις μυστικές δυνάμεις των πολύτιμων λίθων και την τεχνική του macrame, μια τεχνική κοσμηματοποιίας, που γεννήθηκε πριν από αιώνες στα χέρια ιθαγενών ψαράδων. Οι ψαράδες αυτοί, χρησιμοποιούσαν τα δίχτυα τους, για να πλέξουν βραχιολάκια για τους αγαπημένους τους περιμένοντας να τσιμπήσει το ψάρι.


Από τότε λοιπόν, η ομάδα του Pins and Feathers είναι αχώριστη και φτιάχνουν αφοσιωμένα, μικρούς θησαυρούς, που αντανακλούν την ζωντάνια και την γλαφυρότητα της φύσης για να τους μοιραστούν μαζί μας. Με αυτό τον τρόπο, μοιράζονται την αγάπη τους με τον κόσμο.


Εγώ έχω πιστέψει στην μαγεία των κοσμημάτων Pins and Feathers και μπορείς να γίνεις και εσύ αποκτώντας τα φανταστικά τους κοσμήματα. Τα κοσμήματα αυτά, μπορείς να τα βρεις στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/PinsFeathers/,στο Instagram https://www.instagram.com/pinsfeathers/?hl=el, στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα http://www.jamjar.gr/store/pinsandfeathers, αλλά και στο email τους Pinsandfeathersart@gmail.com. Και να θυμάσαι, πως τα παραμύθια υπάρχουν, αρκεί να τα πιστέψουμε! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti