Η εταιρεία 12Stremmata μας ταξιδεύει γευστικά σε άλλες εποχές και όχι άδικα!

Φίλοι μου, το ξέρω, πως έχουμε καιρό να τα πούμε και να σας γράψω, αλλά ο Σεπτέμβριος είναι για όλους μήνες ανασυγκρότησης. Παρόλα αυτά, δεν έχω σταματήσει να αναζητάω προιόντα, εταιρείες και δημιουργούς, που με το έργο τους κάτι έχουν να πουν και να μας δώσουν. Έτσι, πολύ πρόσφατα ανακάλυψα και τα 12Stremmata.


Τα 12Stremmata λοιπόν, είναι ένα βιολογικό αγρόκτημα αρωματικών φυτών και βοτάνων στο Φωτολίβος Δράμας, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του το 2014. Η ιδέα της ενασχόλησης με τα αρωματικά φυτά ξεκίνησε, όταν οι δημιουργοί και εμπνευστές του, ο Βασίλης και η Κατερίνα, θέλησαν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους.


Από την μια υπήρχε για την ενασχόληση με την γη, το υπόβαθρο της αγροτικής οικογένειας και από την άλλη, η μελισσοκομική εμπειρία. Ο συνδυασμός, λοιπόν αυτών των δύο στοιχείων είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας μοναδικής σειράς μελιών με την ονομασία Voria Chora.


Μέχρι στιγμής τα μέλια, που διακρίνονται για την συσκευασία και το design τους είναι τρία, αλλά είμαι σίγουρη, πως έχουμε να περιμένουμε και άλλα στο μέλλον. Το μέλι λεβάντας, που συλλέγεται από άνθη λεβάντας βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και το μέλι ανθέων σε δύο εκδοχές: Στη μία με διακριτή την παρουσία της κονιορτοποιημένης εχινάκειας (ένα φυσικό αντιβιοτικό) και στην άλλη, με διακριτή παρουσία του κονιορτοποιημένου φασκόμηλου (ένα εξαιρετικά τονωτικό βότανο για το νευρικό σύστημα).


Τέλος, ξεχωριστή θέση στην συλλογή κατέχει το μέλι λεβάντας σε μορφή κρέμας, το οποίο είναι και το μοναδικό ελληνικό μέλι λεβάντας. Με συγκέντρωση, που ξεπερνά το 75% και με ξεχωριστή αρωματική αίσθηση, που αφήνει στον ουρανίσκο είναι δεδομένο, πως θα γίνει η πιο γλυκιά σας συνήθεια!Η βελούδινη, κρεμώδης υφή του οφείλεται σε μία εντελώς φυσική διαδικασία ελεγχόμενης κρυστάλλωσης.

Εγώ λοιπόν, δοκίμασα και τα τρία είδη μελιού με την ονομασία Voria Chora και είμαι ευτυχισμένη, που ανακάλυψα τα 12Stremmata, καθώς εκτός από εμένα φροντίζουν και χιλιάδες άλλες οικογένειες, που τους προτιμούν με κλειστά τα μάτια. Τα προιόντα από τα 12Stremmata, μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/12Stremmata/ και στο Instagram https://www.instagram.com/12stremmata/ και για παραπάνω πληροφορίες να μπείτε στο site τους http://www.12stremmata.gr/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να χαμογελάτε και να διατρέφεστε σωστά με εταιρείες, όπως αυτήν που σας προανέφερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti