Αισθανθείτε μοναδικές με τα ιδιαίτερα κοσμήματα της δημιουργού Έφης Ιωαννίδου!

Φίλες μου, ξέρετε, πως πάντα αναζητώ να σας παρουσιάζω τη δουλειά σπουδαίων ανθρώπων, που με εμπνέουν και με εντυπωσιάζουν με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους για αυτό που κάνουν. Σήμερα λοιπόν, θα σας συστήσω μέσα από τη δουλειά της μία γυναίκα πολυτάλαντη, που εκτός από εξαιρετική δημιουργός είναι και πολύ γλυκός άνθρωπος.


Η ενασχόλησή της με το κόσμημα ξεπερνά ήδη τα 12 χρόνια και σίγουρα αποτυπώνεται στα έργα της η αγάπη για τις γυναίκες και το πώς μπορεί να αναδείξει η καθεμία ξεχωριστά την εσωτερική της λάμψη προσθέτοντας στην εμφάνισή της κάποια από τις δημιουργίες της.


Έτσι, και ούσα η ίδια μία πολύ όμορφη γυναίκα, προτείνει ιδιαίτερα αντικείμενα, μοναδικά, φτιαγμένα από μαργαριτάρια, κρύσταλλα, χρυσοκλωστές και εναλλακτικά υλικά, κεντημένα με αγάπηκαι δεν σταματά να δουλεύει σκληρά και να εξελίσσει τη μεγάλη της αγάπη με επιμονή και συνέπεια.


Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή, γιατί μου έστειλε ένα ζευγάρι πανέμορφα σκουλαρίκια που θα συμπληρώσουν κάθε πρωινή ή βραδινή μου εμφάνιση! To πιο σημαντικό όμως, όπως κι άλλες φορές σας έχω αναφέρει σε κείμενά μου, είναι το συναίσθημα που εισπράττεις, όταν παίρνεις κάτι χειροποίητο και μοναδικά φτιαγμένο για σένα και όχι κάτι ίδιο με όλα όσα μπορείς να βρεις στα ράφια οποιουδήποτε εμπορικού καταστήματος!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν θερμά την κυρία Έφη Ιωαννίδου, για αυτή την πολύ γλυκιά συνεργασία και θα κρατήσω, πως είναι ένας άνθρωπος με ευγενική ψυχή, που αυτή την ευγένεια και ομορφιά την αποτυπώνει στις δημιουργίες της. Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς κάποιο από τα φανταστικά της κοσμήματα μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100008446248148, αλλά και στο Instagram https://www.instagram.com/sofia_salpigti_/?hl=el. Και μην ξεχνάτε, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να επενδύετε για αυτόν, γιατί σας αξίζει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti