Φέτος το Πάσχα τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι από το Etoy.gr!

Φίλοι μου, το σημερινό κείμενο είναι ένα κείμενο, πιο ευχάριστο από όλα τα άλλα, καθώς θα μιλήσουμε για την αγάπη μικρών και μεγάλων, τα επιτραπέζια! Η αλήθεια είναι, πως ενώ σπούδαζα στην Αλεξανδρούπολη πάντοτε περνούσα από έξω από το  Etoy και χάζευα τις μεγάλες βιτρίνες με όλα εκείνα τα παιχνίδια, που τα ήθελες σπίτι σου.


Φέτος λοιπόν, είχα την ευκαιρία και την τιμή να μου στείλει το Etoy.gr ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, που έχει ξετρελάνει όλη την οικογένειά μας! Το Escape Game, είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι περιπέτειας, που μας έχει καθηλώσει οικογενειακώς την τελευταία εβδομάδα σπίτι και το παίζουμε, συνοδεύοντάς το με ζεστή σοκολάτα και ζεστό καφέ.


Φυσικά τώρα, που πλησιάζει το Πάσχα το Etoy είναι η καλύτερη επιλογή, για να προμηθευτείτε τις λαμπάδες για τα βαφτιστικά ή τα παιδάκια σας. Για όλους, εμάς όμως, που δεν μένουμε στην Αλεξανδρούπολη το Etoy έχει ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας ιντερνετικά χωρίς κόπο και ανησυχία. 


Αν με ρωτήσετε λοιπόν, για ποιον λόγο ξεχωρίζω το Etoy.gr είναι γιατί πέρα από έναν πολύ ευχάριστο χώρο διαθέτει και αξιόλογους πωλητές, που είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν σε κάθε σου αναζήτηση. Αν λοιπόν, ψάχνετε κι εσείς το τέλειο δώρο, δεν έχετε παρά να το αναζητήσετε στην σελίδα του Etoy.gr στο Facebook https://www.facebook.com/etoy.gr/, στο Instagram https://www.instagram.com/etoy.gr/, αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://linktr.ee/etoy.gr! Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να επενδύετε τα χρήματά σας σε ανθρώπους και ελληνικά καταστήματα, που σας αντιμετωπίζουν με χαμόγελο και ευγένεια, σαν το Etoy.gr!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Η εταιρεία La Vie en Rose είναι ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών