Τα πιο καλοκαιρινά προϊόντα τα βρίσκετε μόνο στην εταιρεία Wet n Wild Greece!

Φίλες μου, στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για κάποια προιόντα, που μου έστειλε η εταιρεία Wet n wild Greece και έχοντας αυτά μπορείτε πραγματικά να πετύχετε το τέλειο μπρονζέ μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι, δεν μου αρέσει να κουβαλάω πολλά πράγματα στο νεσεσέρ μου, οπότε αυτά τα πέντε προιόντα είναι τα ιδανικά για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.


Η αλήθεια είναι, πως πολλές φορές έπεφτα πάνω σε ξένα βιντεάκια στο Youtube από κοπέλες, που αποθέωναν το καινούριο Bronzer της εταιρείας, που είναι από την σειρά coloricon και έβλεπα να έχουν το ιδανικό ηλιοκαμμένο λουκ στην επιδερμίδα τους και το ήθελα και εγώ. Ώσπου, μου το έστειλε η εταιρεία και την ευχαριστώ πάρα πολύ! Από την σειρά colorican, μου στείλανε και ένα φανταστικό ρουζ στην απόχρωση Blazen Berry και ανυπομονώ να το δοκιμάσω στα ζυγωματικά μου!


Έχοντας περάσει πολλά πινέλα από τα χέρια μου διαφόρων εταιρειών, θέλω να σας αναφέρω πως η εταιρεία Wet n wild έχει τα πιο μαλακά πινέλα της αγοράς! Έτσι, χάρηκα διπλά όταν έλαβα το πινέλο για ρουζ τους, που το είχα ξαναλάβει, αλλά το είχα κάνει δώρο στην μαμά μου! Φυσικά, επειδή καλοκαίρι χωρίς κοραλί κραγιόν δεν γίνεται σας έχω το πιο hot απ' όλα, που ονομάζεται Carroy Gold!


Τέλος, τι να πρωτοπώ για την μοναδική μάσκαρα της εταιρείας, που είναι Waterproof και ονομάζεται Lash Renegade! Με λίγες μόνο στρώσεις χαρίζει ένα εξωπραγματικό αποτέλεσμα, στις βλεφαρίδες μου και πλέον έχει μία μόνιμη θέση στο νεσεσέρ μου!


Αν ψάχνετε και εσείς οικονομικά καλλυντικά, με φανταστική ποιότητα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την σελίδα της Wet n Wild στο Facebook https://www.facebook.com/wetnwildcosmetics/ και στο Instagram https://www.instagram.com/wetnwildcroatia/?hl=el και την σελίδα Skouras Cosmetice σε Facebook https://www.facebook.com/SkourasCosmetics/ και Instagram https://www.instagram.com/skourascosmetics_official/?hl=el και στο site τους https://www.skourascosmetics.gr/, για να βρείτε αυτά τα προιόντα, που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες! Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να περνάτε υπέροχα!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Η εταιρεία La Vie en Rose είναι ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών