Τα καινούρια scincare προιόντα της εταιρείας Wet n wild είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!

Φίλοι μου, η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω στο blog. Και τώρα που το κάνω νοιώθω υπέροχα. Όπως γνωρίζετε προτιμώ να σας μιλάω μέσω των ιστοριών, που κάνω στο Instagram μου, αλλά τώρα που είμαι μπροστά στο πληκτρολόγιο συνειδητοποιώ το πόσο πολύ μου είχε λείψει.

Αφορμή λοιπόν, για να κάτσω στο laptop μου ήταν τα μοναδικά προιόντα, που έλαβα πρόσφατα από την εταιρεία Wet n wild. Πρόκειται για την καινούρια σειρά περιποίησης με τα primer τους, που έρχονται σε φανταστικές και άκρως girly συσκευασίες και καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Μάλιστα είναι πολύ πρακτικά καθώς μπορείτε να τα κουβαλάτε συνέχεια μέσα στην τσάντα σας.


Τώρα το καλοκαίρι, εγώ χρησιμοποιώ τόσο για την ενυδάτωση του προσώπου μου σαν ρουτίνα περιποίησης, αλλά και σαν βήμα πριν βαφτώ το primefocus. Πρόκειται για έναν ορό προσώπου, που απορροφάται στο λεπτό και αφήνει την επιδερμίδα μου πολύ μαλακή κι ενυδατωμένη.
Βέβαια, τι να πει κανείς και για τα stick της εταιρείας, που έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας, ακόμη και του ντεμακιγιάζ. Υπάρχει το stick για την ενυδάτωση του προσώπου, αυτό της λάμψης, το ματ και το μαγικό εκείνο stick που βγάζει όλο το μακιγιάζ στο λεπτό.


Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να προμηθευτείς όλα αυτά τα καλούδια μπορείς να ακολουθείς την εταιρεία Wet n wild Greece και Skouras Cosmetics σε Facebook https://www.facebook.com/wetnwildgreece/ https://www.facebook.com/SkourasCosmetics στο Instagram https://www.instagram.com/wetnwildgreece/?hl=el https://www.instagram.com/skourascosmetics_official/?hl=el, αλλά και στο site του Skouras Cosmetics https://www.skourascosmetics.gr/?fbclid=IwAR0YCANw1gy4MKbzcvsVi78n7Jscno1DI-yyHWBLZKweYJe31MOPWgebAMM. Είμαι σίγουρη, πως όταν τα παραλάβεις θα τα λατρέψεις όσο και εγώ. Μέχρι το επόμενό μου ποστ να χαμογελάτε και να περνάτε υπέροχα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti