Αυτό το καλοκαίρι πέρα από την επιδερμίδα φροντίστε και τα μαλλιά σας




Αγαπημένα μου κορίτσια, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που φτάσαμε τα 138 like και πλέον θα μοιράζομαι τα μυστικά μου με ακόμη περισσότερες από εσάς. Λοιπόν, είμαι επίσης πάρα μα πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί ανακάλυψα και του συμμάχους μου όσον αφορά το καλοκαίρι για να μακρύνω και να έχω υγιή μαλλιά. Ακούστε...

Η εταιρεία A beauty μου παρείχε δύο εκπληκτικά προϊόντα που από το πρώτο κιόλας λούσιμο φαίνονται σωτήρια για τα μαλλιά μου. Η σειρά προϊόντων περιποίησης Diplona αποτελείται από σαμπουάν για 8 τύπους μαλλιών, 5 μαλακτικές κρέμες, 3 μάσκες και ένα προϊόν για θεραπεία που πραγματικά πιστεύω κάνει θαύματα. Πρόκειται για μια σειρά περιποίησης παρόμοιας, με αυτή που θα είχατε σε ένα κομμωτήριο με μοντέρνα συσκευασία και κάτι που με βολεύει εμένα πάρα μα πάρα πολύ είναι πως έχουν αντλία με δοσομετρητή για να μην σπαταλάω περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζομαι. Οι δυο σεσκευασίες που μου στάλθηκαν είναι των 600 ml και η τιμή των προιόντων είναι κάτω των 6 ευρώ, γεγονός που τα καθιστά ικανά και εύκολα να τα χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια. Βέβαια, στο γεγονός που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι το ότι είναι vegan και silicon free  που μας διαβεβαιώνουν ότι έχουν υψηλής ποιότητας συστατικά με ειδικές φόρμουλες για περιποίηση.
Πιο αναλυτικά όμως, το σαμπουάν Diplona Oil Therapy των 600 ml καθαρίζει απαλά τα υπερβολικά ξηρά και θαμπά μαλλιά, επαναφέροντας την εύθραυστη τρίχα. Το Argan Oil μαζί με ένα ενυδατικό σύμπλεγμα από την πρωτεΐνη σίτου και το panthenol μειώνουν την τριχόπτωση και μας χαρίζουν μαλλιά γεμάτα κίνηση και ζωντάνια, λέγοντας αντίο μια για πάντα στην ψαλίδα.
 Προχωρώντας στο πολυαγαπημένο μου Conditioner Diplona Oil Therapy των 600 ml, είναι όπως καταλαβαίνετε η αντίστοιχη μαλακτική κρέμα της ίδιας σειράς με Argan Oil, που λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και λέμε αντίο μια για πάντα στο φριζάρισμα. Βέβαια εγώ έχω και μια μανία με τις μυρωδιές και σας το εγγυώμαι πως αυτά τα δύο προϊόντα μυρίζουν θεϊκά. Ξεκίνησα ήδη να τα χρησιμοποιώ και έχω δει μαγικά αποτελέσματα οπότε αν θέλετε κι εσείς να έχετε υγιή μαλλιά δοκιμάστε τα.

Σύντομα έρχεται, αναλυτικό review και για άλλα προϊόντα από την A beauty, όμως μέχρι τότε για μπείτε στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/abbeautycosmetics/https://www.facebook.com/abbeautycosmetics/ ή στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://www.abbeauty.com/ ή στον λογαριασμό τους στο instagram https://www.instagram.com/abeauty_cosmetics/και γράψτε μου από κάτω εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα από αυτά που έχουν; Μέχρι το επόμενό μου ποστ χαρίστε χαμόγελα στους γύρω σας και κάντε πολλές σβούρες με τα καινούρια και ανανεωμένα σας μαλλιά.



Σας φιλώ, Σοφία 

Σχόλια

  1. Δεν την ήξερα την εταιρεία φαίνονται πολύ ωραία !! Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που γράφεις! Συνέχισε έτσι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου ελπίζω να τα δοκιμάσεις και εσύ και να μου πεις και για ποιο άλλο προϊόν θα ήθελες να γράψω ποστ!!Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti