Αυτό το καλοκαίρι ΜΗΝ αφήσετε την επιδερμίδα σας εκτεθειμένη στον ήλιο

Φίλες μου, μπορεί ο καιρός να έχει τα σκαμπανευάσματά του, αλλά είναι επικίνδυνος ακόμη και εκείνες τις ημέρες. Δυστυχώς, οι περισσότερες από εμάς προμηθευόμαστε κάποιο αντηλιακό όταν έρχεται η άνοιξη, αγνοώντας πως ειδικά στην Ελλάδα πρέπει να προστατευόμαστε ολόκληρο τον χρόνο. Η αλήθεια είναι πως και εγώ, ομολογώ πως παλαιότερα δεν ήμουν συνεπής με το αντηλιακό μου, αλλά σήμερα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πάρω μαζί μου είτε μέσα στο νεσεσέρ όταν πρέπει να πάω στη δουλειά είτε στην τσάντα θαλάσσης μου.


Το φετινό μου αντηλιακό, το έχω πάρει από την A beauty @abbeautycosmetics και το λατρεύω γιατί είναι ιδανικό πριν από το μακιγιάζ μου, δεν ξεβάφει στα ρούχα και απορροφάται πολύ πολύ εύκολα. Είναι από την εταιρεία  dulgon και έχει ένα διακριτικό άρωμα καλοκαιριού, που μεταξύ μας λατρεύω να μυρίζω καλοκαίρι. Έχει 30 δείκτη προστασίας, γεγονός που σημαίνει, πως θα είναι ιδανικό για τις μέρες που θα έχω πάρει κάποιο χρώμα και δε θα θέλω υψηλή προστασία. Για μένα, είναι ίσως το καλύτερο αντηλιακό, που έχω αποκτήσει μέχρι σήμερα γιατί φορώντας το ταξιδεύω με τα μάτια κλειστά και ονειρεύομαι πως βρίσκομαι σε κάποια παραλία, μακρυά από τη δύσκολη καθημερινότητα.


Βέβαια, για όλες εσάς φίλες μου που καίγεστε μόλις σας δει ο ήλιος έχω να σας προτείνω ένα προϊόν που δοκίμασα και εγώ και είναι πάλι από την εταιρεία dulgon μία after sun lotion που περιέχει εκχύλισμα AloeVera. Όλοι γνωρίζουμε πως η αλόη είναι καταπραυντική και πραγματικά σωτήρια αν η επιδερμίδα σας έχει εκτεθεί για πολλές ώρες στον ήλιο. Αυτό το προϊόν μυρίζει καθαριότητα και λουλουδάτα, απορροφάται επίσης πολύ πολύ γρήγορα και σας ανακουφίζει από το κάψιμο. Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες που ο ήλιος είναι πιο δυνατός εγώ την αποθηκεύω στο ψυγείο μου και τη χρησιμοποιώ για να με δροσίσει. 


Από ότι καταλαβαίνετε, πρόκειται για δύο απόλυτους συμμάχους μου που δεν αποχωρίζομαι ποτέ και είναι πάντα στο νεσεσέρ και στην τσάντα μου όταν τους έχω ανάγκη. Κορίτσια μου, μην κάνετε κι εσείς το λάθος να βγείτε απροστάτευτες στην παραλία και εξοπλίστε όλη την οικογένειά σας με αντηλιακά dulgon. Μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα του A beauty στο facebook https://www.facebook.com/abbeautycosmetics/ , στο instagram https://www.instagram.com/abeauty_cosmetics/, αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://www.abbeauty.com/. Γιατί καλοκαίρι χωρίς αντηλιακά, δεν είναι καλοκαίρι.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti