Το καλοκαίρι μου έγινε εκπληκτικό με το girly μαγιό μου από Backbone Polewear

Αγαπημένες μου φίλες, κατά καιρούς σας μιλάω για ρούχα ή για το τι με κάνει να νοιώθω άνετα και όμορφα στις διακοπές μου.  Δεν αναφέρθηκα όμως ποτέ μέχρι σήμερα, στις εκπληκτικές προτάσεις από Backbone Polewear, που ανακάλυψα πρόσφατα. Η αλήθεια είναι πως πάντα, είχα μία τρέλα με τα μαγιό και τα αθλητικά ρούχα αλλά το Backbone Polewear με έκανε να τα λατρέψω ακόμα πιο πολύ. Αναμφισβήτητα, είναι ένα μέρος όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει είτε για την θάλασσα, είτε για το γυμναστήριο αλλά σε πολύ προσιτές τιμές.


Μάλιστα, έχει και ρούχα και για τους άντρες και για τα παιδάκια κάτι που βολεύει πάρα πολύ όλες τις γυναίκες που πολλές φορές δεν έχουν τον χρόνο να μπαίνουν σε διάφορα σάιτ και να διαλέγουν ρούχα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό δε που μου άρεσε πάρα πολύ είναι πως υπάρχουν ακόμη και ρούχα εγκυμοσύνης, καθώς μία γυναίκα μπορεί να αισθάνεται ποθητή και άνετη και σε αυτή την περίοδο της ζωής. Είναι πραγματικά όλα τα ρούχα τους εξαιρετικής ποιότητας και αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ σε αυτά είναι τα σχέδια και τα χρώματά τους. Ειλικρινά, μπαίνεις μέσα στην σελίδα του Backbone Polewear και δεν θέλεις να ξαναβγείς.


Βέβαια, δεν είναι και λίγες οι διάσημες γυναίκες που τα προτιμάνε πάρα πολύ στην καθημερινότητά τους. Πολλές φορές χαζεύοντας φωτογραφίες στο instagram έπεφτα πάνω σε μια φωτογραφία με ένα εξαιρετικό μαγιό ή κάποιο κολάν γυμναστηρίου και ήταν  backbone Polewear. Θα έλεγα λοιπόν πως μάλλον ήταν καρμική η σχέση μου με αυτή την εταιρεία. Εγώ λοιπόν, προμηθεύτηκα ένα μοναδικό μαγιό με διάφορα φρουτάκια επάνω σε μια υπέροχη απόχρωση του μπλε και πραγματικά δεν το βγάζω από επάνω μου. Είναι πρωτότυπο, ιδιαίτερο και αναμφισβήτητα κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Βέβαια, δεν μπορώ να μην σας αναφέρω και κάποια άλλα μπικίνι που ξεχώρισα είτε με τους μονόκερους, είτε τα μεταλιζέ που είναι η απόλυτη τάση για αυτό το καλοκαίρι και πηγαίνουν εξαιρετικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες!


Θα σας αναφέρω, όμως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες για το Backbone Polewear που μου αποδεικνύουν πως φτιάχτηκε για να ξεχωρίζει. Η ιδέα λοιπόν πριν την δημιουργία της ετικέτας πάνω στα ρούχα Backbone Polewear ξεκίνησε ως ανάγκη να δημιουργηθεί ένα σήμα που θα διαφέρει από την μάζα. Έτσι λοιπόν σήμερα όλα τα ρούχα έρχονται επάνω με ένα μοναδικό φλαμίνγκο, που είναι και το σήμα της εταιρείας. Μάλιστα, στόχος της εταιρείας είναι οι αθλητές βλέποντας τα πολύχρωμα χρώματα και τα καταπληκτικά σχέδια να αισθάνονται υπέροχα κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων. Το Backbone λοιπόν στηρίζεται από νέους που αγαπούν την άθληση από όλες τις εφαρμοσμένες τέχνες και απευθύνεται σε χορευτές χορού, γιόγκα, εναέρια, αερόβια αθλήματα και γενικά σε όλους τους ανθρώπους γυμναστικής και άθλησης.


Αφορά όμως και όλες εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουμε να είμαστε άνετες και να φοράμε ρούχα που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα με την ποιότητα και την μοναδικότητά τους τόσο εμείς όσο και η οικογένειά μας. Η εταιρεία Backbone Polewear είναι ελληνική και στόχος της είναι να γεμίζει με χαμόγελα και άνεση τόσο την ζωή των αθλητών όσο και των απλών ανθρώπων γύρω μας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτήν τόσο στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/pg/Backbone.polewear/about/?ref=page_internal, στο instagram https://www.instagram.com/backbone.polewear/, αλλά και στο σάιτ τους http://backbone-polewear.com/. Και να θυμάστε πως ποτέ δεν είναι αργά για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti