Η εταιρεία Unicorns μπορεί να μετατρέψει το καλοκαίρι σας σε παραμύθι

Κορίτσια μου, σήμερα είναι Κυριακή και καθώς γνωρίζω πως οι περισσότερες από εσάς είστε σε κάποια παραλία αποφάσισα να γράψω για τα πιο εκπληκτικά μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά. Και φυσικά είναι από την εταιρεία Unicorns. Αν είστε και εσείς από αυτά τα κορίτσια που σας αρέσει να παίζετε με τα μαγιό και τολμάτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, σας έχω τα πιο μοναδικά και ιδιαίτερα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά.


Όλες γνωρίζουμε πως η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού και καθόλου άδικα είναι οι μονόκεροι. Είτε στα φουσκωτά είτε στα μαγιό εγώ λατρεύω να τους βλέπω και γιατί όχι και να τους φοράω. Αυτό βέβαια, που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα στην εταιρεία Unicorns είναι η ποιότητα των προϊόντων της και η πρωτοτυπία στα μαγιό της. Όλα τα σχέδια ξεχωρίζουν το καθένα για τον δικό του λόγο. Τι να πει κανείς για τα girly μπικίνι με τους vintage μονόκερους, τις φρου φρου λεπτομέρειες στο επάνω και στο κάτω μέρος, αλλά και τα εκπληκτικά φορεματάκια με όλη την πλάτη έξω. Αυτή η εταιρεία, ήρθε για να μας ξετρελάνει και να δώσει στυλ και άνεση σε όλες μας τις εμφανίσεις. Μάλιστα, να σας πω την αλήθεια λατρεύω να σετάρω τα καταπληκτικά μαγιό από την εταιρεία Unicorns με τα τζιν σορτσάκια μου για πρωινή βόλτα στην πόλη και το ολόσωμο όμπρε ασπρόμαυρο μαγιό μου το φοράω στις βραδινές μου εξορμήσεις.


Βέβαια αυτό που τα κάνει τόσο αξιαγάπητα δεν είναι μόνο τα ιδιαίτερα prints που έχουν αποτυπωμένα επάνω, αλλά και τα εκπληκτικά τους χρώματα, που ταιριάζουν και στις ανοιχτόχρωμες αλλά και στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Το καλοκαίρι όμως, εκτός από τα μαγιό εγώ προσωπικά, ψάχνω και για ένα άνετο κολάν, που θα μπορώ να το φοράω τόσο για τα απογεύματα που πέφτει ο ήλιος και θέλω να πάω για τρέξιμο, όσο και για εκείνα τα βράδια που θα θέλω να ντυθώ απλά για να νιώσω άνετη. Και σε αυτή την ανάγκη μου η εταιρεία Unicorns μου έχει την λύση! Παιχνιδιάρικα κολάν, για όλους τους σωματότυπους, που αγκαλιάζουν το σώμα και σας κάνουν να αισθάνεστε ακαταμάχητη!


Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους αγαπώ την εταιρεία Unicorns που με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση σε κάθε μου βήμα με τις δημιουργίες της. Αν λοιπόν, θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παραμύθι φέτος το καλοκαίρι η εταιρεία Unicorns με τους καταπληκτικούς μονόκερούς της θα είναι ο απόλυτός σας σύμμαχος.


Μπορείτε λοιπόν, να βρείτε τη δική σας αγαπημένη δημιουργία είτε στην σελίδα της εταιρείας Unicorns στο  facebook https://www.facebook.com/pg/Unicorns.gr/photos/?ref=page_internal είτε στον λογαριασμό της στο instagram https://www.instagram.com/unicorns_unicorn.s/, αλλά και στο σάιτ της http://www.unicorns.gr/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, μην ξεχνάτε να βάζετε χρυσόσκονη και μονόκερους στο δικό σας παραμύθι!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti