Το καλοκαίρι μου ταξίδεψα με τις μοναδικές δημιουργίες από 2eggsProject!

Κορίτσια μου το καλοκαιράκι μπορεί σιγά σιγά να τελειώνει, όμως εγώ δεν θέλω να το αφήσω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να σας μιλάω για όλα εκείνα που έκαναν το δικό μου καλοκαίρι μοναδικό και ξεχωριστό! Τυχαία λοιπόν, μία μέρα, ανακάλυψα δύο κορίτσια, την Έφη και την Λίλιαν, δημιουργούς και ιδρυτές του 2eggsProject και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην μαγεία, στην απλότητα και την ομορφιά των δημιουργιών τους.


Η αλήθεια είναι πως η όλη ιστορία γύρω από το 2eggsProject κρύβει έναν ρομαντισμό καθώς και τα δύο κορίτσια σπούδαζαν μαζί στην αρχιτεκτονική και είχαν τα ίδια όνειρα και το ίδιο πάθος για δημιουργία. Μπαίνοντας σε αυτόν τον μαγικό κόσμο γνωρίζουν πως για να ανέβει κανείς ψηλά θα πέσει και πολλές φορές κάτω, αλλά επιβάλλεται να σηκωθεί. Σίγουρα λοιπόν, αυτή είναι και η επιτυχία του 2eggsProject, το γεγονός πως τα όνειρα της Έφης και της Βίβιαν είναι πολύ μεγαλύτερα από τις ενδεχόμενες δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν. Και έτσι, ενώ κάποια στιγμή, μόλις τελείωσαν τις σπουδές τους ''χάθηκαν'' η ζωή τις έφερε ξανά μαζί να είναι κάτοχοι ενός brand που χαμογελάει η ψυχή σου, μόλις αποκτάς μία δημιουργία του.


Στο 2eggsProject μπορεί κανείς να βρει πολύχρωμα σανδάλια, που γοητεύουν σε κάθε τους βήμα, πάνινες τσάντες με εμπνευσμένα quote επάνω που θα σου φτιάξουν την διάθεση και πόστερ που γράφουν επάνω διάφορα μότο και μπορείτε να διακοσμήσετε ή και να αλλάξετε στην ουσία όλο σαν τον χώρο. Αυτό είναι το 2eggsProject, ένας χώρος δημιουργίας και παραγωγής ιδεών γεμάτος ομορφιά και αλήθεια. Γεμάτος όνειρα που χτίζονται στην άμμο και μία προσπάθεια να είμαστε λίγο πιο ξέγνοιαστοι και αισιόδοξοι, πέρα από το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο.


Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να βρείτε τις μοναδικές δημιουργίες των κοριτσιών, μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/2eggsProject-1252068974818755/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/2eggsproject/?hl=el, στο ηλεκτρονικό κατάστημα jamjar http://www.jamjar.gr/products?q=2eggsproject και στο etsy.com https://www.etsy.com/shop/2eggsProject?ref=seller-platform-mcnav.


 Εγώ θα ευχηθώ στα κορίτσια να συνεχίζουν να ονειρεύονται, να τολμούν και να είναι πρώτες σε αυτό που κάνουν, γιατί το κάνουν εξαιρετικά. Δεν είναι και λίγο, να γεμίζεις με χαμόγελο και αισιοδοξία στις μέρες μας την ζωή των ανθρώπων. Και με την σειρά μου, τις ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί έκαναν τον κόσμο πιο εμπνευσμένο και παραγωγικό, από τότε που οι δημιουργίες τους έφτασαν στα χέρια μου! Καλή συνέχεια 2eggsProject!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti