Το 225 handmade jewellery είναι η απόδειξη πως η μόδα και η ομορφιά κρύβονται μέσα μας!

Φίλοι μου, βρίσκομαι στο πατρικό μου στην Δράμα και δεν σας κρύβω, πως ο καιρός είναι ιδιαίτερα μουντός. Από μικρή, όταν έβλεπα την βροχή να πλησιάζει έπαιρνα την κουβέρτα μου, ζεστή σοκολάτα και ένα καλό βιβλίο και παραδιδόμουν στον κόσμο του. Σήμερα, μόλις βλέπω τέτοια ατμόσφαιρα, παίρνω το laptop μου ζεστό καφέ και σας γράφω για όλους εκείνους τους δημιουργούς, που με την διάθεσή τους για δημιουργία είναι έτοιμοι να αλλάξουν τον κόσμο.


Πριν λίγο καιρό λοιπόν, γνώρισα τις δημιουργίες της Βασιλικής Πασχαλιάς, μιας γυναίκας με θάρρος για νέα ξεκινήματα και όνειρα και ψυχή μικρού παιδιού. Η αλήθεια είναι, πως έχω συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες, αλλά αυτή την δοτικότητα και την γλυκύτητα που έχει η Βασιλική από το 225 handmade jewellery δεν την έχω ξανασυναντήσει μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν, η Βασιλική μου έστειλε πραγματικά πολλά από τα μοναδικά της κοσμήματα και έμεινα άφωνη τόσο από την δουλειά της όσο και από το πόσο ιδιαίτερα ήταν όλα τους.


Η Βασιλική, όπως μου εκμυστηρεύτηκε διατηρεί δικό της κομμωτήριο και το 2012 αποφάσισε να δημιουργήσει το 225 handmade jewellery. Η ανάγκη της για καινούριες προκλήσεις, την οδήγησε έτσι, στην αναζήτηση ενός χόμπι. Αφού δοκίμασε, την ζωγραφική, το πλέξιμο και τον μοντελισμό κατέληξε, ότι κανένα από αυτά δεν την γέμιζε πραγματικά. Όταν, όμως ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα της κοσμήματα ενθουσιάστηκε. Μέχρι σήμερα λοιπόν, παίρνει ζωή φτιάχνοντας μοναδικά κομμάτια,χρησιμοποιώντας κρύσταλλα, ημιπολύτιμους λίθους, μέταλλα, όπως ορείχαλκο, μπρούτζο, αλπακάς και ασήμι 925, swarovski, πολυμερικό πηλό, υγρό γυαλί και πολλά άλλα. Μάλιστα, επειδή βαριέται την επανάληψη και καθώς θεωρεί πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική, η Βασιλική δημιουργεί μόνο ένα κόσμημα από κάθε σχέδιο.


Τα πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα κοσμήματα της Βασιλικής μπορείτε να τα βρείτε στο κομμωτήριό της που βρίσκεται στην Κομοτηνή, Άννου 19. Εγώ λάτρεψα ιδιαίτερα τα κοσμήματα της Βασιλικής, καθώς είδα στα μάτια της αυτή την σπίθα που έχουν οι άνθρωποι που είναι δοτικοί και θέλουν να βλέπουν τους ανθρώπους γύρω τους ευτυχισμένους.

Διαδικτυά μπορείτε να βρείτε και να κάνετε δικά σας τα κοσμήματα από το 225 handmade jewellery από την σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/225handmadejewellery/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/225handmadejewellery/?hl=el και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα http://www.jamjar.gr/products?q=225+handmade+jewellery. Μέσω του unicorn tears, θα ευχηθώ στο 225 handmade jewellery να συνεχίσει να γίνεται όλο και πιο γνωστό και στην Βασιλική να παραμείνει τόσο χαρούμενος και γλυκός άνθρωπος, όπως την γνώρισα!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti