Η εταιρεία Benefit έχει τις πιο μοναδικές μάσκαρα που κυκλοφορούν στην αγορά!!!

Κορίτσια μου, μπορεί ο καιρός εδώ στην Βόρεια Ελλάδα να είναι βροχερός, αλλά με εμπνέει να σας γράψω για τα αγαπημένα μου προιόντα, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι από την λατρεμένη μου εταιρεία Benefit! Η εταιρεία Benefit έχει κλέψει την καρδιά όλων των γυναικών, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς έχει τις πιο cool συσκευασίες και τα προιόντα της είναι πραγματικά κορυφαία.



Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να δοκιμάσω εκ μέρους σας τις δύο κορυφαίες μάσκαρα της εταιρείας και να απαντήσω στο δίλημμα They ΄re Real! ή Roller Lash. Αρχικά, να σας αναφέρω πως και οι δυο μάσκαρα βγαίνουν σε μοναδικές συσκευασίες, πολύ girly, γεγονός που το θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουμε όλες καλλυντικά που να μας φτιάχνουν την διάθεση. Παράλληλα, η εταιρεία Benefit έχει προνοήσει για όσες θέλετε να δοκιμάσετε τα προιόντα πριν τα πάρετε στην κανονική συσκευασία τους και τα ίδια κυκλοφορούν και σε travel size, γεγονός που είναι πάρα πολύ εύχρηστο για να τα παίρνετε πάντα μαζί σας είτε σε ταξίδια είτε στο γραφείο και στις βραδινές σας εξόδους.


H They ΄re Real! μάσκαρα υπόσχεται βλεφαρίδες πιο μεγάλες, πιο εντυπωσιακές και πιο σέξι χάρη στον μοναδικό όγκο που τις χαρίζει. Είναι η μάσκαρα, που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της αν ψάχνει για μια μάσκαρα που μακραίνει, διαχωρίζει, δίνει όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες για εντυπωσιακό βλέμμα. Η συγκεκριμένη μάσκαρα δεν τρέχει, δεν μετακινείται και δεν στεγνώνει. Είναι η μάσκαρα που φοράω κάθε φορά που έχω κάποιο σημαντικό γεγονός και όλοι με ρωτάνε αν φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες. Με την They ΄re Real! δεν θα χρειαστεί να φορέσω ποτέ!


Περνώντας στην Roller Lash, πρόκειται για μια μάσκαρα που μαζί της δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιείτε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας. Είναι μία μάσκαρα μπικουτί, που αγκαλιάζει, διαχωρίζει, κυρτώνει και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες για μια διευρυμένη ματιά και η φόρμουλά της διαρκεί έως και 12 ώρες. Πραγματικά, την φορούσα μία ημέρα στο γραφείο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και δεν είχε πάθει το παραμικρό. Περιέχει μάλιστα βιταμίνη B5 και σερίνη, παράγοντες προβιταμινών γνωστοί για την αναζωογονητική δράση τους στις βλεφαρίδες.


Πραγματικά, είναι και οι δυο μοναδικές και καθώς τις αγαπώ τόσο πολύ, πολλές φορές τις φοράω και συνδυαστικά και λατρεύω τόσο το αποτέλεσμα που χαρίζουν στις βλεφαρίδες μου. Βρείτε λοιπόν κι εσείς την δική σας αγαπημένη μάσκαρα από την εταιρεία Benefit και το βλέμμα σας θα είναι πάντα μαγευτικό. Τα προιόντα που σας ανέφερα, μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/, στο instagram https://www.instagram.com/benefitcosmeticsgreece/?hl=el και σε κάποιο ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα της εταιρείας SEPHORA https://www.sephora.gr/el/. Γίνε κι εσύ ένα Benegirl και θα χαμογελάς όλη μέρα! Στο υπόσχομαι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti