Όλες οι μέρες είναι φωτεινές με τα Original vintage eyewear!

Αγαπημένοι μου φίλοι, ο Σεπτέμβριος είναι και επίσημα εδώ και ήδη έχω ξεκινήσει εντατικά προετοιμασίες για τον χειμώνα! Παρ' όλα αυτά, όμως, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς έχω γεμάτες μπαταρίες και καινούριος φίλους, όλους εσάς που θα μοιράζομαι τις συνήθειές μου και ότι με κάνει να χαμογελάω! Έτσι λοιπόν, ο μήνας μπαίνει με την πολυαγαπημένη μου εταιρεία Original vintage eyewear και τα μοναδικά γυαλιά τους.


Η αλήθεια είναι, πως η εταιρεία αυτή έχει κλέψει την καρδιά μου εδώ και έναν χρόνο, την εμπιστεύομαι και δεν αποχωρίζομαι κάθε ζευγάρι που έχω ούτε δευτερόλεπτο. Η επιμονή τους στην τελειότητα και στο να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, έχει καταστήσει τα Original vintage eyewear, ως το πιο αντισυμβατικό και μοναδικό αξεσουάρ που έχω στην συλλογή μου. Τα φοράω από το πρωί έως και τις απογευματινές μου βόλτες και όλοι αναρωτιούνται, πως πετυχαίνω το street style χωρίς ιδιαίτερο κόπο!


Τα προηγούμενα χρόνια, για να είμαι ειλικρινής δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα το τι γυαλιά να αγοράσω, καθώς δεν είχα βρει αυτό το κάτι, που θα έδινε στυλ στην κάθε μου εμφάνιση. Βέβαια, αυτό ήταν κακό ακόμη και για τα μάτια μου, που τα ταλαιπωρούσα με την υπερέκθεση στον ήλιο. Πλέον όμως, παρακαλάω οι μέρες μου να είναι φωτισμένες με φως, αν και δεν σας κρύβω πως τα Original vintage eyewear γυαλιά μου, τα κουβαλάω μαζί μου και τις βροχερές μέρες, καθώς πάντα μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο.


Αν λοιπόν, ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία όπου άνηκα πριν τα Original Vintage eyewear και δεν έχετε βρει ακόμη εκείνο το ρετρό ζευγάρι γυαλιών που θα βάλει φως στις στιγμές σας και θα σας κάνει να χαμογελάτε από ευτυχία, σας έχω την λύση. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Original vintage eyewear στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/originalvintageeyewear/?ref=br_rs, στο instagram https://www.instagram.com/originalvintageeyewear/?hl=el και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://originalvintage.net/ και να βρείτε αυτό που καθρεφτίζει τον δυναμισμό, την παρορμητικότητα ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό σας διακατέχει σαν προσωπικότητες!


Σας εύχομαι λοιπόν αγαπημένοι μου, ο Σεπτέμβρης να είναι η αρχή να δημιουργήσετε μία καινούρια αρχή, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε. Κι επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν και συνάνθρωποι μα εκεί έξω, που κάτι του λείπει απ' την ζωή τους, εγώ θα σας προτείνω να χαμογελάτε, να γεμίζετε τις μέρες σας φως και να βρείτε το αγαπημένο σας Original vintage eyewear κομμάτι! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti