Με την εταιρεία C'est la vie creations τα Χριστούγεννα είναι πιο μοναδικά από ποτέ!

Φίλοι μου, ελπίζω και εύχομαι να είστε κάπου όμορφα και να γεμίζετε τις ημέρες σας με έντονες στιγμές και χαρούμενους ανθρώπους! Η αλήθεια είναι, πως κι εγώ το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να καλύψω τον εποικοδομητικό χρόνο, που χάνεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν σας χωρίζει η απόσταση και όταν σε απορροφά η καθημερινότητα. Σε αυτές λοιπόν, τις μοναδικές στιγμές για εμένα με συνοδεύουν τα κοσμήματα από το C'est la vie creations.


Το C'est la vie creations είναι πλέον, το αγαπημένο μου μέρος, όταν ψάχνω για μοναδικά κοσμήματα, που θα χαρίσουν στυλ και άνεση σε όλες μου τις εμφανίσεις. Είναι ξεχωριστά, μοναδικά και χωρίς καθόλου κόπο μπορούν να δώσουν αυτό το γιορτινό ύφος, που ψάχνουμε όλοι στα κοσμήματά μας. Μάλιστα, η δημιουργός του C'est la vie creations, έχει δημιουργήσει και πολύ ξεχωριστά γουράκια, για το 2018 με ένα minimal αλλά και συγχρόνως κομψό και ιδιαίτερο στυλ, που είναι το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!


Η κυρία Βενέτα Κόκκου, ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κοσμήματα για τον εαυτό της από τότε, που ήταν έφηβη. Βλέποντας όμως την ανταπόκριση, που είχαν και από τον περίγυρό της θέλησε να μοιραστεί αυτή την αγάπη της και με τις υπόλοιπες γυναίκες. Κουβαλώντας, εμπειρία 20 χρόνων μέσα στον χώρο του κοσμήματος, ήταν λογικό κάποια στιγμή να δημιουργήσει τον δικό της ιστότοπο έκφρασης και δημιουργίας. Κάπως έτσι ρομαντικά κι αντισυμβατικά, γεννήθηκε το C'est la vie creations.


Η αλήθεια είναι και το γνωρίζετε καλά, πως καθημερινά λαμβάνω πακέτα με διάφορες δημιουργίες, όμως το C'est la vie creations με εντυπωσίασε τόσο με την μοναδικότητα των κοσμημάτων όσο και με το πόσο προσεγμένα ήταν όλα. Πραγματικά, αν αυτές τις ημέρες θέλετε έμπρακτα να δείξετε την αγάπη σας σε φίλους, οικογένεια ακόμη και στα βαφτιστήρια σας είναι το μέρος, που πρέπει να επισκεφτείτε.


Τις δημιουργίες από το C'est la vie creations, μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα τους στο Instagram https://www.instagram.com/cestlavie_creations/, αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/cestlaviebijouxgr/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να χαμογελάτε και να δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti