Eίναι τα καινούρια Lip balm Oh Yeahh! η καθημερινή μου δόση ευτυχίας;

Φίλοι μου, καθώς οι γιορτές πλησιάζουν ξέρετε, πως προσπαθώ να σας δείξω αυτά τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στο 2017 και δεν θέλω να λείπουν όχι μόνο από το δικό μου νεσεσέρ, αλλά και από καμίας από εσάς. Έτσι πρόσφατα, παρέλαβα ένα καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο πακέτο με τα υπερφανταστικά Oh Yeahh! Lip Balm, που δεν σας κρύβω πως με έχουν εντυπωσιάσει!


Το Oh Yeahh! Lip Balm είναι το πρώτο και μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ταυτόχρονα τις ιδιότητες lipbalm και lipstick προσφέροντας καθημερινές δόσεις χαράς και ευτυχίας!Στη σύνθεση αυτού του μοναδικού  Lip Βalm περιέχεται μαύρη σοκολάτα, το φυτό Griffonia Simplicifolia αλλά και το ακτινίδιο, που συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην αύξηση της σεροτονίνης. Η σεροτονίνη – η ορμόνη της ευτυχίας - επηρεάζει την καλή  διάθεση, την διαχείριση του  άγχους, τον ύπνο, ακόμη και την ανοχή στον πόνο.

Επιπλέον, το Oh Yeahh! Lip Balm περιέχει φίλτρο αντηλιακής προστασίας SPF15.
Αυτό, που λατρεύω όμως εγώ είναι πως τα προϊόντα αυτά δεν έχουν parabens, σιλικόνη και προπυνελογλυκόλη και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα!Μάλιστα, διατίθεται και σε 5 αποχρώσεις: SILVER (άχρωμο), PINK, VIOLET, RED και MELON. Πραγματικά, είναι το μόνο προϊόν, που και σου φτιάχνει την διάθεση αλλά και ενυδατώνει τα χείλη σου, ακόμη και όσες αντιξοότητες και αν περάσουν! Φυσικά, τι να πει κανείς και για τις μοναδικές συσκευασίες του προϊόντος, που το καθιστούν κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και να αποτελεί το πιο πρωτότυπο δώρο, που κυκλοφορεί στην αγορά!


Ακόμη το σκέφτεστε λοιπόν, να αποκτήσετε τα δικά σας Oh Yeahh! Lip Balm; Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/ohyeahhgreece/?fref=ts αλλά και στο σάιτ της εταιρείας http://the-happiness-institute.com/. Και να θυμάστε, πως αν προμηθευτείτε το Oh Yeahh! Lip Balm θα έχετε την καθημερινή δόση ευτυχίας, που χρειάζεστε στο τσεπάκι σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti