Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Κορίτσια μου, η αλήθεια είναι, πως πλέον μόλις βρίσκω λίγο χρόνο καταφεύγω πάντα στον υπολογιστή, για να μοιραστώ τις πιο hot τάσεις του μακιγιάζ μαζί σας. Τις προάλλες λοιπόν, που χάζευα κάτι στην τηλεόραση, ενημερώθηκα για το πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να κάνουμε το καθημερινό μας μακιγιάζ, έτσι ώστε να φαινόμαστε ακόμη πιο φρέσκες και λαμπερές!


Τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιώ ανελλιπώς, το ρουζ από την εταιρεία Grigi, που ονομάζεται TERRA SHINE FINISH BLUSH ON. Πρόκειται, για ένα πολυχρηστικό ρουζ σε μια γήινη ροζ απόχρωση, που περιέχει μικρά shimmer και τις ημέρες, που βιάζομαι να φύγω για την δουλειά το φοράω σκέτο, χωρίς καν να χρειαστεί να βάλω highlighter.


Επειδή όπως σας ανέφερα, το χρησιμοποιώ non stop, πειραματίστηκα και το φόρεσα για πρώτη φορά και σαν σκιά. Μάλιστα, για να έχει ακόμη πιο έντονη απόδοση, το χρησιμοποίησα με βρεγμένο βουρτσάκι και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό. Εκτός από το άνω βλέφαρο τοποθέτησα, και λίγη ποσότητα σκιάς με ένα πιο λεπτό πινελάκι στην περιοχή και κάτω από το μάτι.


Πολλές φορές λοιπόν, βλέπουμε τις αγαπημένες μας bloggers και άλλες διάσημες γυναίκες να τολμούν να βάζουν χρώμα στην ζωή τους, όμως εμείς ακόμη δειλιάζουμε. Σας υπόσχομαι λοιπόν, πως πλέον θα πειραματίζομαι και εγώ περισσότερο με το μακιγιάζ μου και θα σας μεταφέρω όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Το ρουζ λοιπόν, που χρησιμοποίησα και άλλα πολλά φανταστικά προϊόντα της εταιρείας Grigi, μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Grigimakeup/ και στο Instagram https://www.instagram.com/grigimakeup/?hl=el! Και να θυμάστε, πως η ομορφιά κρύβεται μέσα μας...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti