Τα μοναδικά κοσμήματα από την εταιρεία Lifelikes θα σε συντροφεύουν για μια ζωή!

Φίλοι μου, καινούρια εβδομάδα, καινούρια ξεκινήματα και σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για μια εταιρεία, που πέρα από μοναδικά κοσμήματα δημιουργεί και πιο στενές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Η αλήθεια είναι, πως εδώ και πολύ καιρό χαζεύω και θαυμάζω την δουλειά των ανθρώπων της εταιρείας Lifelies, που δημιουργούν λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και έχουν κυριεύσει την καρδιά όλων των γυναικών!


Έτσι λοιπόν, απέκτησα και εγώ τα δικά μου Lifelikes κοσμήματα και έμεινα κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένη! Η εταιρεία, μου έστειλε ένα σετ με βραχιόλια από την σειρά Karmalovers, το γουράκι τους για το 2018, ένα μοναδικό ματάκι κι ένα σετ εκπληκτικά σκουλαρίκια με ονειροπαγίδες! Θέλω να σας ενημερώσω, πως το κάθε κόσμημα έρχεται μέσα σε μία μοναδική συσκευασία και πίσω από αυτό το χαρτάκι, λέει λίγα λόγια για το τι πρεσβεύει. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να γεννώνται συναισθήματα και να μην θέλετε να τα βγάλετε στιγμή από επάνω σας.


Επίσης, στο Lifelikes μπορείτε να βρείτε κοσμήματα και να τα προσφέρετε ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα θα τους κλέψουν την καρδιά. Μοναδικοί κρίκοι, εξαιρετικά δαχτυλίδια είναι οι απόλυτες προτάσεις για να φορεθούν όλα μαζί είτε μεμονωμένα και να μαγνητίσουν τα βλέμματα, των ανθρώπων που είναι γύρω σας. Για εμένα, τα κοσμήματα αυτά είναι το απόλυτο δώρο και τώρα, για του Αγίου Βαλεντίνου, για να δείξετε στο άλλο σας μισό το πόσο σημαντικό είναι για εσάς!


Αν λοιπόν, θέλετε να προμηθευτείτε κι εσείς τα δικά σας Lifelikes μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/mylifelikes.gr/, στο Instagram https://www.instagram.com/mylifelikes.gr/?hl=el, αλλά και στο site τους http://mylifelikes.gr/. Και να θυμάστε, πως αν φοράτε τις μοναδικές δημιουργίες από Lifelikes όλα θα πάνε πανέμορφα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti