Αποκτήστε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης στο ΑgniRitsaNails&Makeup!

Φίλοι μου, η αλήθεια είναι, πως έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω κάποιο ποστ και αυτό όχι, γιατί δεν ήθελα, απλώς μερικές φορές ο χρόνος είναι τόσο περιορισμένος και δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει! Παρ' όλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, έλαβα το πιο μοσχομυριστό δέμα από την Σύρο και δεν μπορούσα να μην σας γράψω δύο λόγια.


Το ΑgniRitsaNails&Makeup είναι ένας πανέμορφος χώρος, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και να επωφεληθείτε όλες όσες βρίσκεστε στο νησί της Σύρου. Τα κορίτσια, έχουν δημιουργήσει έναν απίστευτο χώρο γεμάτο χρώμα, που σε χαλαρώνει, σε αποδεσμεύει από την έντονη καθημερινότητα και φυσικά σε κάνει και πολύ πιο όμορφη. Το ινστιτούτο αυτό, έχει δημιουργηθεί εδώ και 12 χρόνια και μπορεί κανείς να βρει παροχές όπως, νύχια, μακιγιάζ, καθαρισμός προσώπου,αποτρίχωση και βλεφαρίδες extentension. Εγώ προσωπικά, αν βρισκόμουν στο νησί κάθε εβδομάδα θα δοκίμαζα και κάτι καινούριο!


Σε λίγο καιρό όμως έρχεται κάτι καινούριο, για το ΑgniRitsaNails&Makeup, καθώς μετακομίζει σε έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Ερμούπολης, για την μέγιστη εξυπηρέτηση του κόσμου. Για να φανταστείτε την αγάπη και το ενδιαφέρον για την δουλειά τους, στον χώρο των κοριτσιών, μπορεί κανείς να βρει ποικιλία χρωμάτων σε πάνω από 500 αποχρώσεις σε ημιμόνημο και τζελ, πάνω από 100 χρώματα σε χρυσόσκονες , ζωγραφική στα νύχια, στρας, swarovski και 3D διακοσμητικά.


Κι εγώ, όταν διάβασα, όλα αυτά ζήλεψα πολύ και για να μην σε απογοητεύσω πλήρως, αν δεν ζεις στην Σύρο, σε ενημερώνω, πως τα κορίτσια στο κατάστημά τους έχουν φέρει και τα προϊόντα της Αγγλικής εταιρείας  Bomb Cosmetics. Τα προϊόντα αυτά, εκτός του ότι μυρίζουν φανταστικά, είναι 100% φυτικά, super cute, πολύ πρωτότυπα έχουν βάση το βούτυρο καριτέ και τα αιθέρια έλαια. Είναι εξειδικευμένα προϊόντα ενυδάτωσης, ακόμη και σε δέρματα με ατοπική δερματίτιδα και ξηροδερμία. Εγώ τα έχω ερωτευτεί!!


Η αλήθεια είναι, πως προσπάθησα να σας δώσω πάρα μα πάρα πολλές πληροφορίες μαζικά, για την δουλειά αυτών των δύο ταλαντούχων κοριτσιών, που με έχουν αφήσει άφωνη με το ήθος, την ευγένεια, τον αυθορμητισμό και τον επαγγελματισμό τους.

Αν λοιπόν, θέλετε να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία σπα στο σπίτι και να προμηθευτείτε τα Bomb Cosmetics ή να εκμεταλλευτείτε τις παροχές των κοριτσιών στο Ινστιτούτο τους, μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/agni.ritsa.nails.makeup/, στο Instagram https://www.instagram.com/agniritsanailsmakeup/ ,αλλά και στα τηλέφωνά τους : Αγνή 6942279686 και Ρίτσα 6945181592! Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να χαμογελάτε, να δημιουργείτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti