Οι πιο ξεχωριστές προτάσεις δώρων βρίσκονται στο Maria Xristina Cute Creations!

Φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι πολύ καλά και να έχει μπει ο Μάρτης όσο πιο όμορφα και χρωματιστά γίνεται. Το ξέρω, πως λόγω πολλών υποχρεώσεων, τα κείμενά μου στο blog είναι πιο λίγα, όμως σας μιλάω μόνο για αυτά, που έχω ξεχωρίσει και έχω πραγματικά αγαπήσει. Όπως και την μοναδική κούπα, που μου έφτιαξε η Μαρία Χριστίνα.


Από μικρή, πίστευα, πως όποιος πιστεύει στα όνειρά του, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Και αυτό ισχύει, ιδανικά στην περίπτωση της δημιουργού του Maria Xristina Cute Creations, καθώς έχει πολύ μεράκι και αγάπη για αυτό, που κάνει. Το κορίτσι λοιπόν, αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα, που έχω συναντήσει στον χώρο του bloging και αν και είναι μόλις 27 χρονών, έχει κερδίσει τον κόσμο του Instagram και του Facebook με τα όσα φτιάχνει. Γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, όμως το νησί της είναι η Άνδρος και πάντοτε κουβαλάει μαζί της την νοσταλγία της ζωής στο νησί.


Έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος και από ανέκαθεν, αγαπούσε τις κατασκευές, αφού ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγέλματός της. Ξεκίνησε δειλά δειλά, φτιάχνοντας δώρα στα αγαπημένα της πρόσωπα, όπου τα προσάρμοσε στον χαρακτήρα και στα χόμπι τους. Και κάπως, έτσι, οι φορές που κατέφευγε στο βαλιτσάκι της ήταν όλο και περισσότερες, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει το δικό της χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να βρει μοναδικά κομμάτια, που είτε κάτι θα σημαίνουν για τον ίδιο είτε για κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Εμείς δίνουμε την ιδέα και η Μαρία Χριστίνα, με τα πινέλα και τα χρώματα, κάνει τα θαύματά της.


Όλα αυτά, όμως δεν θα γινόντουσαν πράξη, μου αναφέρει η ίδια, χωρίς τους καταπληκτικούς της φίλους. Έτσι η Άννα της γνώρισε το jamjar, ο Αντώνης σχεδίασε το λογότυπο, ο Γιώργος ήταν το μαξιλάρι των προβληματισμών και ο τεχνικός της και η αδερφή της η Ευαγγελία, ήταν η βοηθός και η επιμελήτρια του εργοταξίου. Η βοήθεια, όλων αυτών των ανθρώπων και ιδιαίτερα της οικογένειάς της, ήταν πολύτιμη και ακόμη και σήμερα, κάθε φορά, που η Μαρία Χριστίνα τελειώνει ένα σχέδιο, ανεβαίνει στην ομαδική συνομιλία και ακούει τα σχόλια των πολύτιμων ανθρώπων της ζωής της.


Αν και το Maria Xristina Cute Creations, έχει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα ακόμη, έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις των πελατών και των ανθρώπων, που το στηρίζουν. Για να παραγγείλετε και εσείς, τα δικά σας μοναδικά κομμάτια, μπορείτε να βρείτε τις σελίδες της Μαρίας Χριστίνας στην σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/mariaxristinacutecreations/, στο Instagram https://www.instagram.com/mariaxristina_cutecreations/ και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jamjar http://www.jamjar.gr/products?q=maria+xristina+. Eγώ θα ευχηθώ στην Μαρία Χριστίνα, να περιτριγυρίζεται πάντοτε από θετική ενέργεια, να συνεχίζει να εμπνέεται από το νησί της την Άνδρο και να μας προσφέρει δημιουργίες γεμάτες όνειρα και χρώμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti