Βρες τα πιο ιδιαίτερα προιόντα για το μωράκι σου στο The Saliara Project!

Φίλοι μου, είμαι πάλι πίσω με ένα ποστ άκρως αγαπησιάρικο και μαμαδίστικο. Αυτό το μπλογκ, έχει φτιαχτεί για να γνωρίζω ταλαντούχους ανθρώπους και να σας τους συστήνω, δείχνοντάς σας πως η δημιουργία βρίσκεται παντού. Όσο λοιπόν, η παρέα μας μεγαλώνει αποφάσισα να μην μιλάμε μόνο για μόδα και ομορφιά για τους μεγάλους, αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.


Το The Saliara Project, το ανακάλυψα τυχαία μία ημέρα καθώς ήμουν στο Instagram και αμέσως εξέφρασα τον ενθουσιασμό μου στην δημιουργό του. Καθώς, πολλές από τις κολλητές μου έχουν κάνει μωράκια και ξέρω, ότι ψάχνουν πρωτότυπες ιδέες για τα παιδάκια τους αποφάσισα να σας γράψω αυτό το κείμενο, για να σας δείξω πρωτότυπα δώρα, που μπορούμε να κάνουμε στους μικρούς μας φίλους και να κάνουμε και αυτούς, αλλά και τους γονείς τους ευτυχισμένους.


Η Νανά λοιπόν, προέρχεται από την Λάρισα και μέσω της σελίδας της έρχεται ολοένα και πιο κοντά με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού της. Το κομμάτι αυτό αναζητά τα χρώματα και συνοδεύεται με την φαντασία. Η Νανά, κανονικά θα έπρεπε να ασχολείται με τους αριθμούς, καθώς είναι λογίστρια, αλλά έχοντας αγάπη για την μόδα αναζήτησε κάτι, που θα ήταν ιδιαίτερο.
Ύστερα από συζητήσεις, περίσκεψη και πολλές ώρες δημιουργίας, η Νανά πλέον είναι δημιουργός βρεφικών ειδών, τα οποία τα τελευταία χρόνια τείνουν να γίνονται πιο μοντέρνα και ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια και την απεικόνιση κόμικ.


Βέβαια η Νανά, σε όλο αυτό το ταξίδι, που είναι γεμάτο χρώματα και παιδικά σχέδια έχει συνοδοιπόρο της την μαμά της, που γνωρίζει πολύ καλά την μοδιστρική. Η κυρία Δήμητρα, λοιπόν με μεράκι, αγάπη και μία Singer κάνει πράξη όλες τις ιδέες.


Όλα τα προιόντα λοιπόν, του The Saliara Project είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, που σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Το brand αυτό αγαπάει τα παστέλ χρώματα, τα γεωμετρικά σχήματα, τις μοντέρνες, μίνιμαλ και λιτές γραμμές.
Αν λοιπόν, θέλετε και εσείς να κάνετε μοναδικό τον κόσμο των μικρών σας φίλων ή των παιδιών σας, μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες του The Saliara Project στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/The-Saliara-Project-1978538025740726/, αλλά και στο Instagram https://www.instagram.com/the_saliara_project/?hl=el. Εγώ θα ευχηθώ, στο συγκεκριμένο brand να φτάσει όσο πιο ψηλά είναι δυνατόν και να συνεχίζει να κάνει τον κόσμο των μικρών μας ηρώων μοναδικό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti