Η εταιρεία Wet n wild μετατρέπει το μακιγιάζ σε διασκέδαση!

Φίλες μου και φίλοι μου! Το ξέρω, πως είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα, που έχω να σας γράψω και αυτό όχι γιατί δεν δοκιμάζω καινούρια προιόντα, αλλά γιατί τα περισσότερα σας τα δείχνω στο Instagram μέσω φωτογραφιών και έχω αφήσει την μεγάλη μου αγάπη, το blog λίγο στην άκρη. Παρόλα αυτά, σήμερα είμαι πίσω για να σας μιλήσω για τις νέες μου αγάπες από την εταιρεία Wet n wild!

Η αλήθεια είναι, πως χρόνια τώρα χρησιμοποιώ για το μακιγιάζ μου σφουγγαράκια μακιγιάζ, καθώς με βολεύουν για να απλώνω το make up πιο εύκολα, ομοιόμορφα και χωρίς να φαίνεται το μακιγιάζ ξένο στην επιδερμίδα μου. Μόλις λοιπόν, συνειδητοποίησα και έλαβα στα χέρια μου τα νέα σφουγγαράκια της εταιρείας, τα ερωτεύτηκα. Πλέον έχω ένα φουξ σφουγγαράκι, για το make up και μικρότερα σφουγγαράκια για την περιοχή κάτω από τα μάτια και γύρω από την μύτη. Φυσικά, τεστάρω και το σιλικονένιο σφουγγαράκι, που πέρα από την τέλεια συσκευασία δεν ξοδεύει και άσκοπα προϊόν!

Επόμενα προιόντα, που αγάπησα και δεν σταμάτησα να φωτογραφίζω είναι οι υγρές σκιές της εταιρείας. Εμένα μου στείλανε τρεις φανταστικές αποχρώσεις, δύο μεταλλικές και μία πιο απαλή, ιδανική για βάση πριν από τις άλλες σκιές, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε!


Σίγουρα δεν θα σταματήσετε να βλέπετε τα προιόντα της εταιρείας Wet n wild, στα μακιγιάζ μου και μπορείτε να τους ακολουθήσετε και εσείς στις σελίδες Wet n wild  https://www.facebook.com/wetnwildgreece/ και Skoyras cosmetics https://www.facebook.com/SkourasCosmetics/ σε Facebook και Instagram https://www.instagram.com/wetnwildgreece/https://www.instagram.com/skourascosmetics_official/ ! Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να περνάτε υπέροχα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti