Γνωρίστε καλύτερα τον κόσμο με τα φανταστικά βιβλία από τις Εκδόσεις Κονιδάρη και Αερόστατο!!

Φίλοι μου, το σημερινό ποστ είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς θα σας μιλήσω για την μεγάλη μου αγάπη τα βιβλία. Είχα την τιμή, να συνεργαστώ με τις Εκδόσεις Κονιδάρη/Αερόστατο και να μου αποστείλουν πέντε φανταστικά βιβλία, που πραγματικά με έχουν συνεπάρει! Θα προσπαθήσω, λοιπόν σήμερα να σας δώσω μία ιδέα από το περιεχόμενο αυτών των βιβλίων, καθώς δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη!


Θα ξεκινήσω να σας γράφω πρώτα, για τα δύο βιβλία από τις Εκδόσεις Κονιδάρη, το "Αυτός ο τέλειος κόσμος" και το "Όλοι ελεύθεροι και ίσοι". Το πρώτο είναι ένα φανταστικό μυθιστόρημα, που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και μπορεί κανείς να το διαβάσει στον ελεύθερό του χρόνο, στο σπίτι, στο λεωφορείο, ακόμα και στα ταξίδια! Το βιβλίο " Όλοι ελεύθεροι και ίσοι", μιλάει για τα δικαιώματα του ανθρώπου και στέκεται ενάντια στις διακρίσεις και στην προκατάληψη!


Βέβαια, δεν θα μπορούσα να μην σταθώ και στα τρία παιδαγωγικά βιβλία, που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την προσωπική μου βιβλιοθήκη. Το πρώτο βιβλίο του Carl Honore, Το μανιφέστο της χαρούμενης παιδικής ηλικίας, μιλάει για όλα τα μυστικά, για το πως θα μπορέσουν οι γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την νοοτροπία του υπερ-γονεισμού.
Τα άλλα δύο βιβλία, που με ενθουσίασαν από τις Εκδόσεις Αερόστατο, είναι η "Παρακίνηση" και η "Συγκέντρωση". Και τα δύο παρέχουν διάφορους τρόπους, για το πως μπορούν να βοηθηθούν τα παιδιά αν αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκέντρωσης και αν έχουν έλλεψη κινήτρων.


Αν λοιπόν, κι εσύ λατρεύεις να διαβάζεις βιβλία, τα βιβλία από τις Εκδόσεις Κονιδάρη/Εκδόσεις Αερόστατο είναι η καλύτερη επιλογή. Θα σε ταξιδέψουν, θα σε βοηθήσουν και θα αποτελέσουν την καλύτερη παρέα, όταν το έχεις ανάγκη! Μπορείτε να βρείτε και εσείς τις Εκδόσεις Κονιδάρη στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B7-Ekdoseis-Konidari-401159936644730/?epa=SEARCH_BOX και στο Instagram https://www.instagram.com/ekdoseiskonidari/! Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να αγαπάτε τα βιβλία και να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Η εταιρεία La Vie en Rose είναι ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών