Βρείτε τις πιο ιδιαίτερες λαμπάδες στο Handmade by Nikh!

Φίλες μου, είναι η περίοδος, που όλες μας ψάχνουμε πολύ ιδιαίτερα δώρα είτε για τα βαφτιστικά είτε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε μία αναζήτησή μου λοιπόν, για την τέλεια λαμπάδα για τη βαφτιστικιά μου ανακάλυψα την σελίδα Handmade by Nikh και πραγματικά έμεινα άφωνη με όλες αυτές τις δημιουργίες, που μπορεί να βρει κανείς σε αυτήν!


Είτε λοιπόν το βαφτιστικό σου είναι κοριτσάκι είτε αγοράκι, στην σελίδα Handmade by Nikh, μπορείς να βρεις την λαμπάδα των ονείρων του. Και επειδή η λαμπάδα, δεν πηγαίνει ποτέ μόνη της μπορείς να βρεις και φανταστικά σοκολατένια αβγά, που θα τους κάνουν διπλά ευτυχισμένους.
Αυτό, που μου άρεσε πολύ στην σελίδα είναι πως όλες οι δημιουργίες είναι πολύ ιδιαίτερες και δεν μοιάζουν με τις κοινές και πολύ βαρετές λαμπάδες του εμπορίου. Στο Handmade by Nikh, κάθε λαμπάδα είναι πολύ καλά μελετημένη και έχει ως στόχο να φέρει το χαμόγελο σε αυτόν, που θα την αποκτήσει.


Φυσικά, η Νίκη πέρα από λαμπάδες φτιάχνει πολύ ωραίες δημιουργίες και για άλλες περιστάσεις, όπως για γάμους και βαφτήσεις. Στόχος της είναι, να συνοδεύει τις δικές μας πολύ ιδιαίτερες στιγμές με πολύ ξεχωριστές δημιουργίες. Και το καταφέρνει άψογα!


Αν λοιπόν, θέλεις και εσύ να έχεις την Νίκη βοηθό σου σε όλες τις όμορφες στιγμές της ζωής σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/HandMadeByNikh/, στο Instagram  https://www.instagram.com/handmadebynikh/και να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου μέσω του Jamjar https://www.jamjar.gr/products?q=handmade+by+nikh. Ευχαριστώ τόσο πολύ την Νίκη, που θα κάνει τη βαφτιστικιά μου χαρούμενη και που ομορφαίνει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Η εταιρεία La Vie en Rose είναι ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών