Ας καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα με το ModelatoR από την εταιρεία ArmAturA!

Φίλοι μου, σήμερα είναι Δευτέρα και όπως μπορείτε να καταλάβετε την περνάω πάλι μπροστά στον υπολογιστή, παρέα με καινούρια λανσαρίσματα και προιόντα ομορφιάς, που έχω δοκιμάσει και θέλω να σας πω την γνώμη μου για αυτά. Η αλήθεια είναι, πως για το προιόν που θα σας μιλήσω σήμερα έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια από τον γυναικείο πληθυσμό και απορίες και όχι άδικα, καθώς υπόσχεται να καταπολεμήσουμε μαζί του την κυτταρίτιδα.


Την εταιρεία λοιπόν, που λανσάρει αυτό το προιόν, την εταιρεία ArmAturA, την ανακάλυψα τυχαία μία ημέρα, καθώς σκρόλαρα στο Instagram και κατευθείαν το μάτι μου έπεσα στο ModelatoR, το best seller δηλαδή προιόν για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Όπως και οι περισσότεροι στην αρχή ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτική μαζί του, ώσπου αποφάσισα να το δοκιμάσω και να δω αν πραγματικά αξίζει.

Στην σελίδα λοιπόν, της ArmAturA είδα θεαματικά αποτελέσματα από την χρήση του προιόντος, πριν και μετά δηλαδή και θέλω να σας πω, πως πλέον αφού το δοκιμάζω εδώ και μία εβδομάδα, ότι δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος. Το προιόν αυτό, βρίσκεται σε μορφή gel και έρχεται στη συσκευασία με ένα gadget, για να γίνεται σωστή εφαρμογή του. Mάλιστα το ειδικό αυτό πώμα κάνει λεμφικό μασάζ και είναι αυτό, που σε συνδυασμό μετην κρέμα διώχνει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Μόλις το βάζετε στην επιδερμίδα, αισθάνεστε ένα ελάχιστο κάψιμο και διαπιστώνετε, πως το προιόν πράγματι δουλεύει!
To προιόν λοιπόν, περιέχει Ακετυλ εξαπεπτίδιο-39 ενσωματωμένο σε μικρολιποσώματα: για πιο γρήγορη διείσδυση, στα βαθύτερα στρώματα του υποδόριου λίπους. Μειώνει δραστικά την έκφραση του PGC-1α ενός παράγοντα μεταγραφής, που συνδέεται άμεσα με την λιπογένεση. Επίσης, άλλα συστατικά του είναι η καφείνη και το ginger, που στοχεύουν κατευθείαν στο λίπος. Παράλληλα, υπάρχει και εκχύλισμα κισσού, που έχει καταπραυντικές ιδιότητες καθώς και αντιφλεγμονώδεις. Είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα συστατικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Τέλος, υπάρχουν μέσα στο προιόν και κάποια άλλα απαραίτητα αντιοξειδωτικά για την μείωση των βαθουλωμάτων.


Φυσικά στην εταιρεία ArmAturA, μπορείτε να βρείτε και άλλα πολλά εξειδικευμένα προιόντα για διάφορες ανάγκες, όπως επούλωση ουλών, αντιμετώπιση μαύρων στιγμάτων κοκ. Για εκείνα τα προιόντα, θα σας μιλήσω αφού τα δοκιμάσω, όμως για το ModelatoR τα λόγια είναι φτωχά. Μπορείτε να το κάνετε και εσείς δικό σας ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό ακολουθώντας της σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/ArmAturA.gr/ και στο Instagram https://www.instagram.com/armatura_molecular_activation/?hl=el, αλλά και στο site τους http://www.armatura.gr/. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία, καθώς πέρα από κορυφαία προιόντα εργάζονται σε αυτή και κορυφαίοι επαγγελματίες με ήθος και αγάπη για αυτό που κάνουν και εγώ το εκτιμώ πολύ αυτό! Μέχρι το επόμενό μου ποστ να χαμογελάτε και να περνάτε υπέροχα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti