H νέα παλέτα της The Balm η Nude Beach έδωσε χρώμα στο καλοκαίρι μου!

Αγαπημένες μου φίλες, σήμερα είναι Παρασκευή και δεν μπορούσε να λείπει από το μπλογκ μου ένα κείμενο. όμως τι κείμενο; Σήμερα θα σας γράψω την γνώμη μου για την πιο πολυσυζητημένη παλέτα για όλες τις γυναίκες, την πιο πολυπόθητη και αυτή που θα βάζει χρώμα στο καλοκαίρι μου. Η αλήθεια είναι, πως η εταιρεία Make me up της Ράνιας Μπουντούρη, δε σταματάει να μας εκπλήσσει και να φέρνει προϊόντα που ομορφαίνουν, αλλά και διευκολύνουν την ζωή μας!


Έτσι λοιπόν, με μεγάλη μου χαρά και ενθουσιασμό σας γράφω για αυτή την παλέτα που είναι ένα στολίδι για το boudoir και το βαλιτσάκι των καλλυντικών μου. Μάλιστα από ότι έχω μάθει στο εξωτερικό, γίνεται ανάρπαστη και όχι τυχαία θα έλεγα καθώς είναι μία παλέτα που έχοντάς την στα χέρια σου δεν χρειάζεσαι καμία άλλη. Έχει σχεδιαστεί για να σου φτιάχνει την διάθεση όταν την ανοίγεις και τα ηλιοκαμένα αγόρια και κορίτσια που την στολίζουν σε κάνουν να νιώθεις λες και βγήκες από κάποια ρομαντική κομεντί στο Miami. Βέβαια, κάτι ακόμα που αγαπώ επίσης πάρα πολύ είναι ο μεγάλος καθρέφτης που έχει στο πάνω μέρος της η παλέτα και σου λύνει πραγματικά τα χέρια, ειδικά στις διακοπές σου! Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η πρώτη παλέτα που αποκτώ από την εταιρεία The Balm και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη!


Ας μιλήσουμε όμως για το κομμάτι που ενδιαφέρει όλες εσάς τις υπέροχες αποχρώσεις που έχει αυτή η παλέτα. Είναι δώδεκα αποχρώσεις, μερικές shimmer και κάποιες matte και έχουν όλες ονόματα. Πόσο υπέροχο την ώρα που δημιουργείς το μακιγιάζ των ματιών σου, να έχεις την ευκαιρία να ταξιδεύεις με τα ονόματα των σκιών. Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι οι Brainiac, Built, Boutylicious και Bright. Είναι χρώματα, που ξεχειλίζουν ζωή και με παραπέμπουν στην λάβα που έχουν τα ηφαίστεια της Σαντορίνης. Παρ' όλα αυτά είναι μία παλέτα που μπορεί να υλοποιήσει κανείς με αυτήν τα πιο μοναδικά look στα μάτια του, σαν να είναι βγαλμένα από παραμύθι.
Επίσης, το πινελάκι που περιέχει μέσα η παλέτα είναι πολύ εύχρηστο, με πολύ μαλακές τρίχες και περιέχει δύο πλευρές για να κάνετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια στα μάτια σας! Η Nude Beach είμαι σίγουρη πως θα κλέψει την καρδιά της κάθε γυναίκας, γιατί είναι η απόλυτη παλέτα του καλοκαιριού και πραγματικά η απόδοση αυτών των σκιών θα σας ξετρελάνει!


Όσο λοιπόν εγώ θα είμαι στο σαιτ της Make me up και θα ψάχνω να δω και τις υπόλοιπες λαχταριστές παλέτες της The Balm, εσείς μπορείτε να αποκτήσετε ή να μάθετε και άλλα για την The Nude Beach στο facebook της Make me up https://www.facebook.com/makemeup.gr/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/make_me_up_cosmetics/ και στο σάιτ https://shop.makemeup.gr/. Πραγματικά σας συστήνω να την αποκτήσετε, όσο είναι ακόμα διαθέσιμη!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti