Με τις χειροποίητες δημιουργίες από Lovely Handmade ο κόσμος γίνεται αξιαγάπητος!

Αγαπημένες μου φίλες, αυτό το ποστ σας το γράφω γιατί πολλές κατά καιρούς με ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε τις πιο ιδιαίτερες και μοναδικές τσάντες για όλες σας τις εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι, πως παλαιότερα προβληματιζόμουν και εγώ η ίδια γιατί δεν είχα βρει κάποια εταιρεία που να με ενθουσιάζει κάθε φορά με τα σχέδια και τα πρωτότυπα σχέδιά της, μέχρι που μπήκαν στην ζωή μου οι lovelyhandmade.gr.


 Θα σας αναφέρω λοιπόν κάποιες πληροφορίες για την εταιρεία αυτή που τόσο αγαπώ και ξεχωρίζω που σίγουρα μετά από αυτές θα μπει και στην δική σας καρδιά! Αρχικά, η Lovely Handmade δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής χειροποίητων τσαντών τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα έλεγα πως τα χρόνια αυτά είναι γεμάτα χαμόγελα, δημιουργία και όνειρα που όσο περνάει ο καιρός γίνονται και μεγαλύτερα. Γιατί, είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία στον καιρό της κρίσης μία εταιρεία να πρωτοτυπεί και να είναι πρώτη στην καρδιά του κόσμου με τις χειροποίητες τσάντες της! Ιδρυτές λοιπόν, αυτής της εταιρείας είναι ένα ζευγάρι στην ζωή, η Σταυρούλα και ο Χρήστος που θέλησαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα μετά από μια μεγάλη πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι τους και φυσικά συνεχίζεται μέχρι και σήμερα κάνοντάς τους να νοιώθουν μεγάλη ικανοποίηση όταν οι δημιουργίες τους ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.


Μάλιστα με διάφορες συμμετοχές σε παγκόσμιες εκθέσεις του εξωτερικού οι Lovely Handmade κατάφερε να γίνει γνωστή σε ολόκληρη την κοινότητα του Business Fashion και με τον τρόπο αυτό να εξάγει τα προϊόντα της στις Παγκόσμιες αγορές. Βέβαια, όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία. Πρέπει να έχεις άστρο και πείσμα για να διεκδικείς τα όνειρά σου. Και εγώ τους ανθρώπους που στοχεύουν όλο και πιο ψηλά τους θαυμάζω. Τους θαυμάζω πολύ! Έτσι λοιπόν, ο έρωτάς μου με την εταιρεία Lovely Handmade και τις τσάντες της ήταν κεραυνοβόλος.



Αγαπώ όλες τις συλλογές της και αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ είναι πως κάθε συλλογή αφουγκράζεται και τα θέλω μου. Για φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, επέλεξα ένα ροζ σακίδιο από την συλλογή Pouch που πραγματικά κάθε φορά που το φοράω πέρα του ότι κερδίζεις τις εντυπώσεις ταιριάζει καταπληκτικά με όλα μου τα outfit και μου θυμίζει Ελλάδα! Γιατί οι τσάντες Lovely Handmade είναι ένα 100% ελληνικό προϊόν και η ελληνικότητά τους είναι και  αυτή αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας! Βέβαια, δεν θα προμηθευόμουν ποτέ μόνο μία τσάντα Lovely Handmade και έτσι για τις βραδινές μου εμφανίσεις επέλεξα ένα μεταλιζέ τσαντάκι από τη σειρά Vanity που όλες οι τσάντες είναι κουκλίστικες. Μάλιστα, μπορείτε να την κρατήσετε αυτή την τσάντα με διάφορους τρόπους και είναι πραγματικά μία δημιουργία που την ερωτεύεσαι!


Αν λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε και εσείς την δική σας Lovely Handmade μπορείτε να τη βρείτε στην σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/lovelyhandmade.gr/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/lovelyhandmade.gr/ και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα http://www.lovelyhandmade.gr/shop/. Εμείς θα ευχηθούμε στις τσάντες αυτές να συνεχίζουν να ταξιδεύουν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε όταν τις φοράμε ακόμα πιο εντυπωσιακές και μοναδικές!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti