H Gea Creations, με έχει εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των κοσμημάτων της!

Φίλοι μου, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι κοντά και όλοι μας ψάχνουμε όμορφες και έξυπνες λύσεις, για να κάνουμε κάποια δωράκια στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αλήθεια είναι, πως πάντα πίστευα, πως πιο πολύ μετράει η κίνηση και με πόση αγάπη προσφέρεις ένα δώρο, μέχρι που είδα από κοντά τον επαγγελματισμό και τα πολύ πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα από την εταιρεία Gea Creations.


Η Gea Creations, θα μπορούσα να πω, πως κάνει τα όνειρα όλων των γυναικών πραγματικότητα και την ζωή των αντρών πολύ πιο εύκολη. Καθώς είναι το νούμερο 1 eshop στην αγορά, στο site της εταιρείας μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές εστιάζοντας και στην παραμικρή λεπτομέρεια! Εγώ λοιπόν αγαπώ και ξεχωρίζω, όλα τα κοσμήματα της εταιρείας, καθώς είναι φτιαγμένα με αγάπη και στόχο να ξεχωρίζουμε, όπου και αν βρισκόμαστε. Η εταιρεία λοιπόν, είχα την τιμή να μου στείλει το γουράκι τους για το 2018 και ένα καταπληκτικό ζευγάρι σκουλαρίκια, που τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ!


Σαν γουράκι για το 1018, η εταιρεία επέλεξε να δημιουργήσει ένα διακριτικό βραχιόλι και το δικό μου πιο συγκεκριμένα, καθώς βγαίνει και σε άλλες εκδοχές, είναι ένα μάτι ασημί από αλπακά, ματ επάργυρο με αμμοβολή και swarovski κρύσταλλο στο κέντρο του! Εγώ πραγματικά, το αγαπώ τόσο πολύ το συγκεκριμένο γιατί μπορώ να το φοράω συνέχεια και να πέφτουν όλα τα βλέμματα επάνω του. Πραγματικά, θεωρώ, πως το συγκεκριμένο είναι φορέας καλής ενέργειας και μία όμορφη κίνηση να δείξουμε στα δικά μας πρόσωπα την αγάπη και την εκτίμησή μας!


Τέλος, τι να πρωτοσχολιάσω για το ζευγάρι σκουλαρίκια, από την εταιρεία Gea Creations, που είναι τα χειροποίητα verve ασημί. Τα συγκεκριμένα είναι από ασήμι, ματ επάργυρα, με ασημένιο κούμπωμα και μαργαριτάρια γλυκού νερού. Κάτι, που με πληροφόρησε η εταιρεία και το επικροτώ είναι, πως όλα τα σκουλαρίκια συνοδεύονται από διάφανα κλιπς, τα όποια παρέχουν σταθερό κράτημα και δεν προκαλούν ερεθισμούς. Κι επίσης, ανεξάρτητα,από το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένα, διαθέτουν ασήμι 925 στο σημείο, που έρχονται σε επαφή με το δέρμα, για να αποφεύγονται οι αλλεργίες.


Από ότι καταλαβαίνετε, η εταιρεία Gea Creations, είναι μια εταιρεία, που έχει μπει στην καρδιά μου τόσο για την ποιότητα και την μοναδικότητα των κοσμημάτων της, αλλά γιατί φαίνεται το πόσο σέβεται και εκτιμά τους πελάτες της! Τέλος, μέσα στα κοσμήματα, ο κάθε καταναλωτής θα βρει οδηγίες για το πως να τα συντηρεί σωστά, ώστε να μην πάθουν το παραμικρό με την πάροδο του χρόνου! Αν θες λοιπόν, κι εσύ να κάνεις, μοναδικά δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα μπορείς να βρεις την εν λόγω εταιρεία στην σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/GeaCreations/?fref=ts, στο Instagram https://www.instagram.com/gea_creations/ και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://www.geacreations.com/. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, εύχομαι να βρείτε κι εσείς το δικό σας μοναδικό κομμάτι από την εταιρεία Gea Creations, που θα σας κάνει να λάμπετε από χαρά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti